«Φαρσοκωμωδία» και τέλος ο Αναστόπουλος στον Άρη!

«Φαρσοκωμωδία» και τέλος ο Αναστόπουλος στον Άρη!

Gazzetta team
«Φαρσοκωμωδία» και τέλος ο Αναστόπουλος στον Άρη!

bet365

Οι... γκέλες στον Άρη δεν περιορίζονται μόνο στο γήπεδο, αλλά κι εκτός αυτού οι καταστάσεις δεν αρμόζουν στην ιστορία του συλλόγου! Συγκεκριμένα αν και στη συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Νίκο Αναστόπουλο αποφασίστηκε παραμονή του Έλληνα τεχνικού, λίγη ώρα αργότερα προέκυψε το... φινάλε της συνεργασίας!

Μετά και την 4η σερί γκέλα, αυτή την φορά το απόγευμα της Τετάρτης στην Σπάρτη, ο Νίκος Αναστόπουλος παρουσιάζονταν από όλους ως «τελειωμένος» από τον πάγκο του Άρη! Εξ αρχής για τους οπαδούς των «κιτρίνων» αποτέλεσε persona non grata καθώς προκλήθηκαν και ζημιές στο αυτοκίνητό του! Παρ' όλα αυτά αρχικά μετά την συνάντηση της Πέμπτης με τον Καρυπίδη αποφασίστηκε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου και να προσπαθήσει αν αλλάξει το κλίμα! Κάπου εδώ αρχίζει το... θέατρο του παραλόγου. Η είδηση ότι μένει ο Αναστόπουλος κυκλοφόρησε και... ξαφνικά λίγη ώρα μετά έγινε γνωστό ότι ο έμπειρος τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο! Μένει πλέον να δούμε τι θα γίνει με το κλειστό 3ετές του «αλενατόρε» και το θέμα της αποζημίωσής του, αλλά και το ποιος θα είναι ο διάδοχός του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα