Πρόκριση για Τότεναμ, γκολ στην Τουρκία

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Πρόκριση για Τότεναμ, γκολ στην Τουρκία

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα συνεχίζει δίχως ανάσα στο τρομερό τριήμερο των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων και βλέπει τα δίχτυα να κουνιούνται ασταμάτητα...

Φεστιβάλ κύριοι! Να 'χουμε την υγειά μας να βλέπουμε γκολ!

Καλημέρα, πρώτα απ' όλα. Τον ασταμάτητο έχουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά να 'ναι καλά που κάνουν όμορφα τα απογευματόβραδά μας!

Και σήμερα ξεκινάει από πολύ νωρίς το πάρτι με τον Ολυμπιακό που παίζει στις 18:00... Όσο ήλιο προλάβετε παιδιά τώρα που έχει μεγαλώσει και η μέρα, γιατί καφεδάκι μάλλον θα παίξει στο σπίτι με το παιχνίδι στην Τουρκία. Και μετά πάει... λέγοντας μέχρι την αλλαγή της ημέρας μέχρι και τα ματς των 22:05.

Στο ματς του Ολυμπιακού, λοιπόν, λόγω και της ανάγκης της ομάδας του Πάουλο Μπέντο για σκορ πρόκρισης, αλλά και των όσων έδειξε η Οσμανλισπόρ στο πρώτο παιχνίδι (και με πέντε γκολ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος), το αμφίσκορο πληρώνει στο 2,10, ενώ η πρόκριση των Πειραιωτών βρίσκεται σε απόδοση 1,60. Οι Τούρκοι μετρούν πέντε νίκες και μια ισοπαλία εντός έδρας στην Ευρώπη την τρέχουσα σεζόν, με τη διπλή ευκαιρία υπέρ του Ολυμπιακού στο 1,50.

Το βραδάκι στο υπέροχο Λονδίνο και το Γουέμπλεϊ που ψυχρό το ανεβάζουν, καταραμένο το κατεβάζουν, η Τότεναμ υποδέχεται τη Γάνδη και ψάχνει πρόκριση με ανατροπή κατάστασης. Πόσο πιο κακό ματς να κάνουν τα «σπιρούνια» μετά από αυτό του Βελγίου; Εκεί ηττήθηκαν 1-0 και το ακριβές σκορ στο 2-0, που δίνει οριακή πρόκριση, ελέω και της γενικότερης «κοιλιάς» που κάνουν οι Άγγλοι, πληρώνει σε απόδοση 6,25!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα