Ολυμπιακός: Ετοιμος για πρόκριση στο απόρθητο κάστρο της Οσμανλισπόρ!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Ετοιμος για πρόκριση στο απόρθητο κάστρο της Οσμανλισπόρ!

bet365

Έτοιμος για πρόκριση στους «16» του Europa League είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Οσμανλισπόρ στον επαναληπτικό του 0-0 του «Καραϊσκάκης».

Το 0-0 του «ΚαραΪσκάκης» στέλνει τον Ολυμπιακό στην Άγκυρα για να τα δώσει όλα για την πρόκριση κόντρα στην Οσμανλισπόρ (18:00, COSMOTE SPORT2).

Μετά την αποχώρηση των Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε, ο Πάουλο Μπέντο καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω για να καλύψει τα δύο σημαντικά αυτά κενά και να δημιουργήσει δύο νέες κολόνες στις οποίες θα στηρίξει τη μέση και την επίθεση.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος, λοιπόν, αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του Μάρτινς κι ο Ανσαριφάρντ ο οποίος είναι καταλληλότερος για την αντικατάσταση του Νιγηριανού στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, στο 4-2-3-1 του Πορτογάλου, ο Λεάλι θα είναι στο τέρμα κι οι Φιγκέιρας-Σισοκό στα δύο άκρα της άμυνας, με τους Ντα Κόστα-Μποτία στο κέντρο. Ρέτσος και Μάρτινς θα είναι στον άξονα με τον Φορτούνη να κινείται μπροστά τους, ενώ Σεμπά και Ελιουνούσι θα είναι αριστερά και δεξιά αντιστοίχως του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Από την άλλη, ο Μουσταφά Ακτσάι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 4-2-3-1 με τους Καρτσεμάσκας στο τέρμα και τους Πίντο-Βρσάγεβιτς στα άκρα της άμυνας, με τους Προζάτσκα-Τσουρουκτσού να συνθέτουν το δίδυμο στα στόπερ. Τσαγκιράν και Κάρλος θα είναι τα δύο χαφ, με τον Εντιαγέ να είναι πίσω από τον Ουεμπό, ενώ οι Ρεγκατέν και Μπιφουμά θα είναι στα άκρα της επίθεσης.

H ομάδα του είναι αήττητη στην Ευρώπη στην έδρα της και το έργο του Ολυμπιακού μόνο εύκολο δεν φαντάζει στο «Osmanlı Stadı».

Ζίμπρου, Kalju Nomme και Μίτιλαντ ηττήθηκαν εκεί για τα προκριματικά του θεσμού, ενώ Στεάουα και Ζυρίχη λύγισαν στην Άγκυρα. Μόνο η Βιγιαρεάλ κατάφερε και έφυγε με την ισοπαλία (2-2). Γεγονός είναι πως η Οσμανλί δεν έχει ηττηθεί. Βέβαια, και το 1-1 στέλνει τους πρωταθλητές Ελλάδας στην επόμενη φάση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα