Οπαδοί σε Αναστό: «Να πας στον Πειραιά να πίνεις εσπρέσο»

Οπαδοί σε Αναστό: «Να πας στον Πειραιά να πίνεις εσπρέσο»

Gazzetta team
Οπαδοί σε Αναστό: «Να πας στον Πειραιά να πίνεις εσπρέσο»

bet365

Φραστική επίθεση από τους οπαδούς του Άρη δέχθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος με τους... κίτρινους να του λένε να σηκωθεί να φύγει και να πίνει το εσπρέσο του στο λιμάνι.

«Κόκκινο πανί» για τους οπαδούς του Άρη που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μετά τη νέα γκέλα στο ματς με την Σπάρτη, ήταν ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος. Από τον εκνευρισμό τους δεν την γλίτωσε το αυτοκίνητο του... μουστάκια, ενώ έντονο ήταν και το τετ α τετ που είχε με τον κόσμο μόλις πήγε να αποχωρήσει. Συγκεκριμένα οι φίλοι των... κιτρίνων μόλις τον είδαν άρχισαν να του φωνάζουν σε έντονο ύφος: «Γιατί δεν παραιτείσαι ρε; Ντροπή σου! Πήγαινε στο λιμάνι να πιεις εσπρέσο, εδώ δεν ξαναπίνεις! Μας έχεις ξεφτιλίσει με τις αστείες σου δηλώσεις. Έλεγες θα είμαστε πρώτοι και είμαστε 8 βαθμού κάτω. Γιατί γύρισες»;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα