Πλέον, δύσκολα θα κρατήσει τον Αναστόπουλο

Πλέον, δύσκολα θα κρατήσει τον Αναστόπουλο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Πλέον, δύσκολα θα κρατήσει τον Αναστόπουλο

bet365

Το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Σπάρτη βύθισε ακόμη περισσότερο τον Άρη στη βαθμολογία και πλέον ο Θόδωρος Καρυπίδης καλείται να αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις του. Η σκέψη απομάκρυνσης του Νίκου Αναστόπουλου είναι σε πρώτο πλάνο.

Αυτή τη στιγμή, οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση καθώς είναι σε απόσταση οκτώ βαθμών από τον Απόλλωνα Σμύρνης και πέντε από τη Λαμία η οποία έχει έναν αγώνα λιγότερο. Ανεξαρτήτων των δηλώσεων του Νίκου Αναστόπουλου και των ποδοσφαιριστών, αγωνιστικά ο Άρης δεν πείθει ότι έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει την άνοδο στην κατηγορία.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης καλείται να αποφασίσει και επί της λαϊκής απαίτησης για απομάκρυνση του Νίκου Αναστόπουλου από την τεχνική ηγεσία. Το συγκεκριμένο ζήτημα είναι στην… ημερήσια διάταξη ενώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Είναι επίσης δεδομένο ότι τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα αύξησαν τους επικριτές του έμπειρου τεχνικού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε στη Σπάρτη και μετά τον αγώνα πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας. Είναι δεδομένο ότι θα συναντηθεί και θα μιλήσει με τον Νίκο Αναστόπουλο τον οποίον θέλει να στηρίξει αλλά δεν βλέπει αποτελέσματα.

Οι προθέσεις του κ. Καρυπίδη φάνηκαν και μέσα από τα όσα είπε πρόσφατα στους ποδοσφαιριστές όπου παραδέχθηκε ότι δέχεται πιέσεις για την απομάκρυνση του 58χρονου τεχνικού. Τότε ο κ. Καρυπίδης επέλεξε τον δρόμο της στήριξης, αλλά βλέπει ότι τα αποτελέσματα δεν τον δικαιώνουν.

Είναι σαφές ότι θα ζυγίσει όλες τις καταστάσεις αλλά το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Νίκου Αναστόπουλου πλέον συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα