Ακτσάι: «Υπάρχει και η παράταση και τα πέναλτι»

Gazzetta team
Ακτσάι: «Υπάρχει και η παράταση και τα πέναλτι»

bet365

Ο τεχνικός της Οσμανλισπόρ τόνισε πως περιμένει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και πως υπάρχει και η επιλογή των 120 λεπτών αλλά και αυτή της «ρώσικης ρουλέτας»

Προφανώς και περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Αλλωστε το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο δεν άλλαξε τις ισορροπίες της πρόκρισης η οποία παραμένει ανοιχτή τόσο για τον Ολυμπιακό όσο φυσικά και για την Οσμανλισπόρ. Ο Μουσταφά Ακτσάι στη συνέντευξη Τύπου τ' άφησε όλα ανοιχτά. Ακόμα και το ενδεχόμενο η πρόκριση να κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το πρώτο ματς δεν έκρινε κάτι και το δεύτερο θα είναι εξίσου δυνατό. Δεν θα είναι μια εύκολη βραδιά για καμία από τις δύο ομάδες. Νομίζω θα είμαστε καλύτεροι απ' ότι στο γήπεδο του Ολυμπιακού και θα πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί για την επίθεση του Ολυμπιακού», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Η στρατηγική μας όμως δεν θ' αλλάξει γιατί υπάρχει και η επιλογή της παράτασης ή ακόμα και των πέναλτι. Δεν θέλουμε να χάσουμε αυτό το αβαντάζ γιατί παίζουμε στην έδρα μας κι αν δεχτούμε γκολ θα ψάχνουμε για δύο μετά. Δεν θα χάσουμε την πειθαρχία μας».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Νουμάν Κουρουκσού.

«Είχαμε μια θετική εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι και θέλουμε αυτήν την εμφάνιση να την αξιοποιήσουμε στην ρεβάνς. Θέλουμε να προκριθούμε. Στο πρώτο ματς νομίζω και οι δύο ομάδες έψαχναν τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ολα θα κριθούν στην ρεβάνς. Εχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Δεν είναι σωστό να κάνουμε εκτίμηση για το σκορ πριν το ματς».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα