Ανδρούτσος: «Το 100% για την πρόκριση»! (vid)

Ανδρούτσος: «Το 100% για την πρόκριση»! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ανδρούτσος: «Το 100% για την πρόκριση»! (vid)

bet365

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μετέφερε το κλίμα αποφασιστικότητας των Πειραιωτών για την πρόκριση μέσα στην Άγκυρα επί της Οσμανλισπόρ στο Γιουρόπα Λιγκ.
Μεταξύ άλλων ο νεαρός άσος που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου είπε: «Έχουμε έρθει εδώ πολύ συγκεντρωμένοι. Είμαστε στο 100% και πάμε για την πρόκριση».
Ο Ανδρούτσος επίσης τόνισε: «Όπως έχει πει και ο προπονητής μας, αν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια, θα πάρουμε και το αποτέλεσμα».
Πιο αναλυτικά:
-Για την εκτίμηση του για το αυριανό ματς: «Το πρώτο ματς ήταν πολύ δυνατό. Βέβαια το αφήσαμε πίσω. Το αποτέλεσμα είναι ανοιχτό. Έχουμε έρθει εδώ πολύ συγκεντρωμένοι και πάμε να πάρουμε την πρόκριση».
-Για την απόφαση του προπονητή να χρησιμοποιεί πολλά παιδιά από την Ακαδημία: «Σίγουρα αισθανόμαστε πολύ ωραία, αλλά είμαστε και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και νιώθουμε μέλη της πρώτης ομάδας. Σίγουρα γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Ακαδημία και συνεχίζει να γίνεται. Εμείς από την άλλη, έχουμε ενταχθεί στην πρώτη ομάδα και είμαστε έτοιμοι για όλα».
-Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε στα δύο τελευταία ματς: «Έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, όχι το τελείωμα της φάσης αλλά πώς να βρεθούμε στο τελείωμα. Όπως έχει πει και ο προπονητής μας, άμα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, σίγουρα στην τελική προσπάθεια θα είμαστε θετικοί και θα πάρουμε το αποτέλεσμα».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα