Μίλιεβιτς: «Σε αυτούς που δεν με βλέπανε...»

Μίλιεβιτς: «Σε αυτούς που δεν με βλέπανε...»

Gazzetta team
Μίλιεβιτς: «Σε αυτούς που δεν με βλέπανε...»

bet365

Ο Μίλιεβιτς δεν έκρυψε το παράπονό του, μετά την βράβευσή του για το best goal της 11ης αγωνιστικής
Ο Μίλιεβιτς πήρε το βραβείο του για το best goal της 11ης αγωνιστικής – σκόραρε εναντίον του Λεβαδειακού – όμως θα το «αντάλλαζε» για μία ενδεχόμενη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από την πλευρά της «βασίλισσας». «Εννοείται. Αυτό το βραβείο είναι προσωπικό για μένα, εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα και σε κάθε ευκαιρία που παίρνω, θέλω να βοηθήσω. Οι πόντοι και η ομάδα είναι πιο σημαντικά. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Εχει έρθει ένας προπονητής που πιστεύω ότι είναι καλός για μας και δουλεύουμε πολύ σκληρά για να σωθούμε», είπε σχετικά.
Για την φάση του γκολ που πέτυχε σχολίασε πως «έχω ξαναβάλει παρόμοιο γκολ, είναι ένα από τα καλύτερα. Είδα ότι έκανε σέντρα ο Αρτσε, έκανα το κοντρόλ, εκεί δεν είδα άλλη επιλογή και έκανα το σουτ. Ξέρω ότι έχω καλό πόδι και δοκίμασα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Είναι σημαντικό για μένα, προσωπικά, για την ψυχολογία μου». Μεταξύ άλλων άφησε και μία... αιχμή. «Το αφιερώνω στους ανθρώπους που δεν με βλέπανε. Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα