Ντέιβις: «Ο Μάρκο Σίλβα δίνει βαρύτητα ακόμα και στα πλάγια»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ντέιβις: «Ο Μάρκο Σίλβα δίνει βαρύτητα ακόμα και στα πλάγια»

bet365

Ο μπακ της Χαλ, Κέρτις Ντέιβις παρέθεσε ουκ ολίγα παραδείγματα που αφορούν στη δουλειά του Μάρκο Σίλβα εξηγώντας τι άλλαξε στον αγγλικό σύλλογο.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει καθοδηγήσει σε μόλις εφτά ματς (σε όλες τις διοργανώσεις) την Χαλ, ωστόσο έχει καταφέρει ήδη να ξεχωρίσει με την δουλειά του.

Η αγγλική ομάδα έχει υποστεί μόλις δύο ήττες σε αυτό το διάστημα και δικαιολογημένα ο Πορτογάλος τεχνικός έχει γνωρίσει την αποθέωση.

«Η φρέσκια σκέψη που έχει φέρει μας βοήθησε αν και οι εμφανίσεις μας δεν ήταν κακές με τον Μάικ Φίλαν.

Ο νέος προπονητής δεν ζήτησε χρόνο για να εξηγήσει στους παίκτες τι ακριβώς θέλει. Μας είπε πως θέλουμε να παίξουμε και πως θα συμβεί αυτό.

Ακόμη και όταν εκτελούμε πλάγια στην προπόνηση και δεν είναι σωστά μας βάζει να τα ξανακάνουμε μέχρι να γίνει με τον σωστό τρόπο.

Επίσης όταν πηγαίνουμε στις συναντήσεις που έχουμε αντί για 10 λεπτά διαρκούν μισή ώρα και φεύγουμε με πονοκέφαλο. Το θέμα είναι όμως πως όταν βγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο άπαντες γνωρίζουν τον ρόλο τους», τόνισε ο Κέρτις Ντέιβις προσθέτοντας:

«Δεν είναι μόνο πως γνωρίζεις την δουλειά σου. Ξέρω την δουλειά μου αλλά και του αριστερού μπακ. Ξέρω τι πρέπει να κάνει ο δεξιός μπακ. Όλοι ξέρουμε τις δουλειές μας. Έτσι εάν κάτι δεν είναι σωστό άπαντες μπορούν να βοηθήσουν.

Μας εξέπληξε. Γνωρίζαμε πως κάποιος που διεκδικεί την δουλειά θα πρέπει να κάνει το homework του, αλλά ήξερε την προηγούμενη φορά που παίξαμε κόντρα στη Μπόρνεμουθ τι συνέβη, τα έξι γκολ που είχαμε δεχθεί και άλλα πράγματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα