Μηνύσεις κατά των υπευθύνων του Δήμου

Μηνύσεις κατά των υπευθύνων του Δήμου

Gazzetta team
Μηνύσεις κατά των υπευθύνων του Δήμου

bet365

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών -Άλλη Εντελώς Κατάσταση με ανακοίνωση ξεκαθαρίζει ότι προχωράει άμεσα σε μηνύσεις και αγωγές κατά όσων είναι υπευθύνων για την καθυστέρηση στις υπογραφές της υψομετρικής μελέτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ - «Αλλη Εντελώς Κατάσταση»

Δεν περιμέναμε, φυσικά, την ανακοίνωση από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, για να αντιληφθούμε τι ακριβώς επιδιώκει ο Δήμαρχος στην ιστορία της ανέγερσης του νέου γηπέδου.
Σε μια ανεπανάληπτη κατάχρηση της εξουσίας ακόμη κι απέναντι στο κράτος και τους θεσμούς του που έχουν ήδη αποφανθεί (!!!), ο Άρης Βασιλόπουλος χρησιμοποιεί κάθε φορά κι ένα διαφορετικό τρικ για να μπλοκάρει το έργο. Ωστόσο σ' αυτό το σημείο ας μας επιτραπεί η πρόβλεψη ότι το μόνο που θα καταφέρει στο τέλος, θα είναι να περάσει στην ιστορία ως ο πρώτος Δήμαρχος ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που δεν θα μπορεί να περάσει ακόμη κι έξω από την πόρτα ενός γηπέδου, το οποίο θα κοσμεί τον ίδιο του τον Δήμο. Γιατί το γήπεδο θα γίνει και η τιμωρία του ξέρετε ποια θα είναι... Το ότι θα γίνει στη διάρκεια της θητείας του.

Οι μάσκες, λοιπόν, έπεσαν σε μια εποχή που ο κόσμος ετοιμάζεται να φορέσει τις δικές του για να χαρεί τη γιορτή της Αποκριάς. Ο Άρης Βασιλόπουλος έσπευσε να στείλει το μήνυμα… «προχωρήστε χωρίς εμάς για την άδεια» θαρρείς και απευθύνεται σε τίποτα σχολιαρόπαιδα που δεν γνωρίζουν τι θα επακολουθήσει σε μια τέτοια περίπτωση…

O Δήμαρχος της μειοψηφίας ξεχνάει ότι είμαστε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και το DNA μας είναι ποτισμένο με αγώνες γεμάτους ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, απέναντι σε κάτι ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ σαν και του λόγου του.
Ο Άρης Βασιλόπουλος ξέμεινε από επιχειρήματα κι έτσι "ταπί και ψύχραιμος" θυμίζει εκείνους τους παίκτες της πόκας που προσπαθούν να κρατηθούν όρθιοι στο παιχνίδι με μια μπλόφα. Την τελευταία τους μπλόφα.

Ο Δήμαρχος έπαιξε… ρέστα. Είπε «προχωρήστε χωρίς εμάς για την άδεια» θέλοντας έτσι να ρίξει «στάχτη στα μάτια» του απλού κόσμου, γιατί οι γνωρίζοντες τους νόμους, ξέρουν πως αν αποτολμούσαν κάτι τέτοιο θα έπεφταν στην παγίδα της επόμενης προσφυγής του.

Αλήθεια κύριε Δήμαρχε, που ακριβώς εδρεύει η «Δικέφαλος ΑΕ» για να προχωρήσει μόνη της ένα τέτοιο έργο; Στο Γιαμουσούκρο; Ή μήπως στο Τζιμπουτί; Και γιατί, λοιπόν, ενημερώνει το ΥΠΕΝ τον Δήμο σας με το επίσημο κρατικό έγγραφο της 19ης Ιανουαρίου 2017 (ΑΠ 57110) για την υποχρέωση σας να εγκρίνετε άμεσα τα υψόμετρα, σύμφωνα με το νόμο; Εμάς βρήκατε κύριε Βασιλόπουλε;

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών «Άλλη Εντελώς Κατάσταση» άμεσα θιγόμενη σε όλα τα επίπεδα από αυτό το άθλιο παιχνιδάκι των καθυστερήσεων ενημερώνει ότι προχωράει άμεσα στην υποβολή μηνύσεων.

Σε πρώτη φάση θα κινηθούν οι νομικές διαδικασίες σε βάρος της διευθύντριας τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας κι έπεται συνέχεια. Αφού έτσι το θέλετε, έτσι θα γίνει…
Υ.Γ. Θα μπορούσε να πει κάποιος κακοπροαίρετος, κ. Δήμαρχε, ότι σας έβγαλε εκτός εαυτού η νίκη της ΑΕΚ στο πρόσφατο ντέρμπι. Είναι, βλέπετε, και αυτό το τάιμινγκ της ανακοίνωσης σας… Μόλις δυο 24ωρα μετά το 1-0 της Κυριακής… Όλα μαζεμένα σας έπεσαν!

Αλήθεια κ. Δήμαρχε, εάν βρεθούμε και εφέτος στον τελικό και σηκώσουμε ξανά το κύπελλο, τι θα συμβεί; Θα μας διώξετε από την πόλη μας;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα