Γιορέντε: «Ξέρω τι θέλω αλλά… δεν μπορώ να το πω»

Gazzetta team
Γιορέντε: «Ξέρω τι θέλω αλλά… δεν μπορώ να το πω»

bet365

Ο Ραούλ Γιορέντε έστειλε μήνυμα νίκης του Πλατανιά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και δεν δίστασε να πει ότι θέλει πλασάρισμα της ομάδας του στην 5άδα.

Οι δηλώσεις του στο athlitiko.gr:

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Πήραμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, αν και φέτος δεν τα πηγαίνει πολύ καλά, ωστόσο δεν παύει να είναι μία μεγάλη και καλή ομάδα. Εμείς ξεκινήσαμε το παιχνίδι με πάθος, δύναμη και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και μετά το 0-2. Τα τελευταία λεπτά ο Παναιτωλικός πρέσαρε και είχε καλές ευκαιρίες, ενώ εμείς δεν ήμασταν καλοί. Πήραμε μια σπουδαία νίκη και τώρα έχουμε 32 βαθμούς, οι οποίοι είναι μια πάρα πολύ καλή συγκομιδή για εμάς και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Αστέρας είναι μία καλή ομάδα, αν και φέτος δεν τα πηγαίνει καλά, αλλά διαθέτει καλούς παίκτες. Ο Αστέρας πρέπει να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία. Εμείς πάμε να κερδίσουμε, όπως πιστεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Στην έδρα μας παίζουμε καλά ενώ μας βοηθάει κι ο κόσμος. Οπως είπα και πριν, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Πάμε για να κερδίσουμε, αυτό θέλουμε».

Για τους στόχους που έχουν οι Κρητικοί: «Να περιμένετε μία ομάδα, η οποία σε κάθε παιχνίδι θα παίζει με πάθος, δεν ξέρω όμως πού θα τερματίσει η ομάδα. Εγώ ξέρω τι θέλω, αλλά... δεν μπορώ να το πω! Θέλω να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Για το αν ο Γιώργος Παράσχος έχει βάλει τη σφραγίδα του σε αυτή την ομάδα: «Ολοι οι παίκτες του δώσαμε συγχαρητήρια για τα 500 παιχνίδια που συμπλήρωσε και τον στηρίζουμε απόλυτα. Είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και άνθρωπος. Θέλουμε να κερδίζουμε παιχνίδια μαζί με τον Γιώργο Παράσχο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα