Με «4-3-3» ο ΠΑΟΚ στην «ΑουφΣάλκε Αρένα»

Σταύρος Σουντουλίδης
Με «4-3-3» ο ΠΑΟΚ στην «ΑουφΣάλκε Αρένα»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει πολλές και σημαντικές απουσίες για τις οποίες καλείται να βρει λύσεις ενόψει της σημερινής αναμέτρησης στην «ΑουφΣάλκε Αρένα». ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ αφήνει στην άκρη το «3-5-2» του πρώτου αγώνα και με δεδομένες τις απουσίες των Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα και Κάνιας, στους οποίους δεν υπολογίζει, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του στη «ΑουφΣάλκε Αρένα» μ’ ένα «4-3-3».

Ο Ιβιτς στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (21/2) είπε ότι πάνω κάτω έχει στο μυαλό του την ενδεκάδα, με την οποία θα αγωνιστεί ο «Δικέφαλος», αλλά δε θέλησε να αποκαλύψει τις σκέψεις του.

Πάντως, ένα από τα σενάρια λέει πως κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Παναγιώτης Γλύκος, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Κίτσιου, Μαλεζά, Κρέσπο και Δεληγιαννίδη.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Γερμανία για την ανατροπή του 0:3 της Τούμπας. Θα κάνει ο Δικέφαλος το θαύμα εκτός έδρας;

Οι τρεις του κέντρου αναμένεται να είναι οι Σάχοφ, Τσίμιροτ και Μπίσεσβαρ, μπροστά τους οι Μυστακίδης και Ενρίκε θα παίξουν στα πλάγια και ο Αθανασιάδης στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Χατζηισαΐας, Κάμπος, Κουλούρης, Ουάρντα, Χαρίσης και Πέλκας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα