Το... story της μεταγραφής του Ιντέγε

Το... story της μεταγραφής του Ιντέγε

Δημήτρης Τομαράς
Το... story της μεταγραφής του Ιντέγε

bet365

Ο Ιντέγε οδεύει προς Κίνα, με την προεργασία της μεταγραφής του να υπάρχει εδώ και δύο και πλέον μήνες και ενώ ήταν τουλάχιστον τρεις οι ομάδες που τον ήθελαν.
Μπορεί η έντονη κινεζική πίεση για Ιντέγε να είχε προκύψει προς τα μέσα Γενάρη και μέχρι αρχές Φλεβάρη, ωστόσο η σχετική... προεργασία υπήρχε εδώ και δύο μήνες.
Οι ομάδες από την Κίνα που τον ήθελαν ήτα τουλάχιστον τρεις ενώ η πρώτη επίσημη προσέγγιση της Τιανγίν Τέντα είχε γίνει μέσα στον Γενάρη με τον Ολυμπιακό να είναι ενήμερος. Η αρνητική στάση που είχαν οι ερυθρόλευκοι μέχρι και ένα σημείο ήταν εκείνη που ουσιαστικά... τρέναρε το deal καθώς ο Ιντέγε επιθυμούσε διακαώς να πάει στην Κίνα και λόγω του πολύ καλού συμβολαίου που του προσέφεραν. Μάλιστα πέραν των εκπροσώπων του στην υπόθεση αυτή φέρεται να ενεπλάκησαν και ατζέντηδες από την Πορτογαλία ελέω και της παρουσίας του Ίβηρα Πατσέκο στον πάγκο του εν λόγω συλλόγου. Η Τιανγίν από μέρους της ανέβασε τουλάχιστον 2 φορές την προσφορά της για να φτάσει στην επίτευξη της συμφωνίας για την αγορά του παίκτη.
Ο Ιντέγε από την άλλη θα έχει ένα συμβόλαιο τριών ετών με απολαβές που μπορεί να ξεπεράσουν ακόμα και τα 3,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα