Ο ΠΑΟΚ κόντρα σε κάθε λογική…

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ κόντρα σε κάθε λογική…

bet365

Το σκορ του πρώτου αγώνα μοιάζει να είναι απαγορευτικό ακόμη και για… όνειρα. Αφήστε, που όλα τα «σημάδια» είναι εναντίον του ΠΑΟΚ… ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο «Δικέφαλος» και οι σχεδόν 4.000 ΠΑΟΚτσήδες, που τον ακολούθησαν πιστά στο Γκελζενκίρχεν, γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι η αποστολή τους απέναντι στη Σάλκε είναι δύσκολη, είχαν που είχαν την ταμπέλα του αουτσάιντερ, μετά και το 0-3 της Τούμπας, η γερμανική ομάδα είναι το απόλυτο φαβορί για να τσεκάρει το εισιτήριο για τους «16» του Europa League.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ καλείται να πάει κόντρα σε κάθε ποδοσφαιρική λογική, να παίξει εναντίον κάθε προγνωστικού και με την παράδοση να μη δείχνει, ότι μπορεί να γίνει κάποιο θαύμα.

Στη Γερμανία ο «Δικέφαλος» παραδοσιακά «πουλάει ακριβά το τομάρι του». Μετράει μόνο μια ήττα στις τέσσερις προηγούμενες επισκέψεις του, αυτή από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, με 2-0 τη σεζόν 1981-82 για το κύπελλο κυπελλούχων.

Ακολούθησαν δύο ισοπαλίες με την Μπάγερν (0-0) και τη Σάλκε (1-1) πριν από το «διπλό» στο «Φεστβάλεν» κόντρα στην αδιάφορη Ντόρτμουντ, την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, τον Δεκέμβριο του 2015.

Αυτό, όμως, δε φτάνει. Γιατί αν βάλουμε κάτω τι κάνουν οι «βασιλικοί μπλε», τότε θα καταλάβετε πόσο ακατόρθωτο μοιάζει να είναι το έργο για τον ΠΑΟΚ.

Μπάλα είναι δε λέμε, αλλά η Σάλκε στις προηγούμενες 23 ευρωπαϊκές νοκ άουτ αναμετρήσεις δεν έχει αποκλειστεί ποτέ όταν κέρδισε το πρώτο παιχνίδι μακριά από την «Αουφ Σάλκε Αρένα»!

Σε 23 ματς που ήρθε με «διπλό», πήρε την πρόκριση!

Και κάτι ακόμη σημαντικό: Στα 46 χρόνια που αγωνίζεται στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ και στο Europa League η Σάλκε δεν έχει δεχθεί ποτέ τρία γκολ στο γήπεδο της! Ποτέ…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα