Σταματάει κι επιστρέφει στη Γιουβέντους ο Πίρλο

Σταματάει κι επιστρέφει στη Γιουβέντους ο Πίρλο

Κώστας Ζάλιαρης
Σταματάει κι επιστρέφει στη Γιουβέντους ο Πίρλο

bet365

Ρόλο πρεσβευτή της Γιουβέντους είναι πιθανό ν' αναλάβει τους επόμενους μήνες ο Αντρέα Πίρλο, δεδομένου πως το συμβόλαιό του με τη New York City λήγει στο τέλος του χρόνου, ενώ και η ηλικία του κάνει πλέον... απαγορευτική τη συνέχιση της καριέρας του.

Ο «μαέστρος», θεωρείται από τους ανθρώπους της Γηραιάς Κυρίας (κι όχι μόνο), ένας από τους ιδανικούς ανθρώπους για ν' αντιπροσωπεύουν τις αξίες του συλλόγου του Τορίνο και με την πορεία της καριέρας του, είναι άνθρωπος που απολαμβάνει τον σεβασμό όλων στο χώρο.

Συμπληρώνοντας 38 χρόνια ζωής τον προσεχή Μάιο, δεν αποκλείεται η μέρα που θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια να είναι πολύ κοντά, δεδομένου και πως το συμβόλαιό του με τη New York City ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη του 2017.

Ίσως να μη φτάσει μέχρι το φινάλε της συμφωνίας του με τον αμερικανικό σύλλογο, ωστόσο, στη Γιουβέντους, όπως αναφέρει η Tuttosport, τον θέλουν ώστε ν' αποτελέσει ξανά κομμάτι του συλλόγου και είναι εκείνος που θα εξαπλώνει με τον σωστό τρόπο, το brand των «μπιανκονέρι».

 

SERIE A Τελευταία Νέα