«Στημένο» το... σάντουιτς του γκολκίπερ της Σάτον; (vid)

«Στημένο» το... σάντουιτς του γκολκίπερ της Σάτον; (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
«Στημένο» το... σάντουιτς του γκολκίπερ της Σάτον; (vid)

bet365

Και πάνω που τον αποθέωσε όλος ο ντουνιάς, ο Γουέιν Σο ενδεχομένως και να μην έφαγε τόσο τυχαία το σάντουιτς στον πάγκο της Σάτον, στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με την Άρσεναλ...

Η «Sun», πρόσφερε σε απόδοση 8/1 την επιλογή να φάει on air ο αναπληρωματικός πορτιέρο της Σάτον, τη στιγμή που βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη το παιχνίδι με τους «κανονιέρηδες» για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας!

Και το timing, όταν δηλαδή είχαν εξαντληθεί όλες οι αλλαγές από τον Πολ Ντόσγουελ, να... μαρτυρά πως δεν το έκανε και τόσο τυχαία, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι γνώριζε για την επιλογή που έδινε η δημοφιλής εφημερίδα για ποντάρισμα, αν κι εκείνος ισχυρίζεται πως ούτε προσπάθησε να βγάλει κέρδος, αλλά και ούτε το έκανε επίτηδες.

«Δεν είχα φάει τίποτα όλη μέρα και όταν με ρωτούσαν οι συμπαίκτες μου για το στοίχημα, τους είπα ότι ίσως τσιμπήσω κάτι μετά... Σκέφτηκα πως θα ήταν ένας καλός λόγος να ειρωνευτώ την εφημερίδα τρώγοντας στον πάγκο...» ανέφερε ο Σο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα