Πετάει για τ' όνειρο ο ΠΑΟΚ (pics & vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Πετάει για τ' όνειρο ο ΠΑΟΚ (pics & vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ πετάει για Γερμανία με σκοπό να κυνηγήσει το όνειρο και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League, ύστερα από το βαρύ 3-0 της Τούμπας από τη Σάλκε, ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Στις 10:30 είναι προγραμματισμένη η πτήση του ΠΑΟΚ από το αεροδρόμιο "Μακεδονία". Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του θα έχουν μερικές ώρες ξεκούρασης πριν... μπουν στα βαθιά. Το απόγευμα ακολουθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αλλά και η προπόνηση της ομάδας στην "AufSchalke Arena".

Οι τιμωρημένοι Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, ο τραυματίας Κάνιας και οι Πρίγιοβιτς, Κάτσε που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής έμειναν στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γλύκος, Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Πούγγουρας, Χατζηισαΐας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Κάμπος, Ουάρντα, Κουλούρης, Αθανασιάδης.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Την Τρίτη (21.02) ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στην AufSchalke Arena στις 18:00 ώρα Γερμανίας (15′ ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου), ενώ νωρίτερα στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα