Αϊντάρεβιτς: «Το είδαν όλοι, ήμασταν καλύτεροι!»

Gazzetta team
Αϊντάρεβιτς: «Το είδαν όλοι, ήμασταν καλύτεροι!»

bet365

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, δηλώνοντας πως όλοι είδαν ό,τι η Ένωση ήταν καλύτερη, ενώ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα έπρεπε να είχαν δει και τρεις κόκκινες.

Αναλυτικά όσα είπε στην Εφημερίδα των Συντακτών:

Για το γεγονός πως έγινε σημείο αναφοράς στο ντέρμπι: «Νιώθω όπως όλοι στην ομάδα, καταπληκτικά. Θέλαμε τι νίκη και για τον κόσμο, για τη βαθμολογία και για μας. Εχω πάντα στόχο να είμαι πρωταγωνιστής σε τέτοια ματς, αλλά με την προϋπόθεση, για να είμαι καλά, να κερδίζει και η ομάδα. Πέτυχε ο συνδυασμός και μετράει και το γκολ περισσότερο... Είσαι πάντα προσεκτικός στο ξεκίνημα τέτοιων αγώνων. Θέλαμε να παίξουμε την μπάλα κάτω, να προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο ψύχραιμα. Κανονικά κατάσταση στην αρχή. Μετά το γκολ όντως άλλαξε πολύ η ψυχολογία του αγώνα υπέρ μας. Βασικά ήμασταν καλύτεροι από εκεί και πέρα και γι΄ αυτό κερδίσαμε. Το είδαν όλοι ότι ήμασταν καλύτεροι».

Για τη διαιτησία: «Αν θέλουμε ενα μιλήσουμε για διαιτησία σε αυτό το ματς, τότε μάλλον πρέπει να πούμε πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει τρεις κόκκινες κάρτες από το πρώτο ημίχρονο. Οπότε στο δεύτερο ημίχρονο μάλλον θα κερδίζαμε με 5-0. Αλλά είναι μια χαζή κουβέντα, ειδικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν είχε ο διαιτητής καμία σχέση με το αποτέλεσμα. Δεν μου αρέσει αυτή η κουβέντα γενικά».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: «Ήταν σούπερ στο γήπεδο με τον Ολυμπιακό. Μοναδική ατμόσφαιρα, όλοι ανεβήκαμε πολύ με τον κόσμο. Εντάξει, αυτό θέλω να ζω συνέχεια, να παίζω με 40.000 κόσμος, ποιος δεν το θέλει; Άλλωστε είμαι σε μια μεγάλη ομάδα. Από εμάς θα εξαρτηθεί να δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ο κόσμος, και όχι μόνο για τα μεγάλα ματς».

Για το Κύπελλο: «Το Κύπελλο είναι σημαντικό σίγουρα, είναι τίτλος, το θέλουμε, η ομάδα το κατέκτησε πέρσι. Αλλά με το Κύπελλο πας στο Europa League. Προτιμώ την ευκαιρία για το Champions League. Βασικά μια ομάδα σαν την ΑΕΚ πρέπει να πετυχαίνει ό,τι στόχο έχει μπροστά της, για να μπορείς να μιλήσεις για επιτυχία. Οπότε και τα δύο, αλλά θα είμαι πιο χαρούμενος αν ξέρω πως θα είμαστε και στα προκριματικά του Champions League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα