Σε σκέψεις για Κίνα ο Πέπε

Σε σκέψεις για Κίνα ο Πέπε

Gazzetta team
Σε σκέψεις για Κίνα ο Πέπε

bet365

Το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Κίνα σκέφτεται ο Πέπε, με τον Πορτογάλο αμυντικό όμως να έχει κάποιες αμφιβολίες αν πρέπει να πάει στην Ασία.

Το συμβόλαιο του Πέπε με την Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το καλοκαίρι, με τους Ισπανούς να έχουν προτείνει στον Πορτογάλο συμβόλαιο ενός έτους με απολαβές 6 εκ. ευρώ. Ωστόσο ο διεθνής αμυντικός θέλει δύο χρόνια και για τον λόγο αυτό σκέφτεται την πρόταση της Χεμπέι από την Κίνα, η οποία του προσφέρει 15 εκ. ευρώ ετησίως!

Ο Πέπε για την ώρα το σκέφτεται, καθώς η κινέζικη ομοσπονδία ανακοίνωσε πως θα μειώσει τον αριθμό των ξένων ποδοσφαιριστών ώστε να βγουν περισσότεροι Κινέζοι ποδοσφαιριστές. Έτσι, και με δεδομένο πως υπάρχει το Μουντιάλ του 2018, ο Πέπε το σκέφτεται γιατί θεωρεί πως θα πέσει το επίπεδο του πρωταθλήματος και θέλει να δώσει το παρών στο τελευταίο του (ίσως) μεγάλο τουρνουά με την Εθνική ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα