Ξανά... ζόρια για Χριστόπουλο

Gazzetta team
Ξανά... ζόρια για Χριστόπουλο

bet365

Ο Γιάννης Χριστόπουλος βρίσκεται ξανά σε δύσκολη θέση στον πάγκο του Λεβαδειακού, μετά την ήττα των Βοιωτών στην Λάρισα με 2-1 και παρά την προσπάθεια της ομάδας.

Ο Έλληνας προπονητής πήγε στην Λιβαδειά με στόχο την αγωνιστική αναμόρφωση της ομάδας αλλά τα αποτελέσματα δεν έχουν δικαιώσει τις προσπάθειές του.

Μετά και την ήττα με 2-1 από την ΑΕΛ είναι σε δύσκολη θέση στον Λεβαδειακό. Μάλιστα επρόκειτο να υπάρξει μία σχετική συζήτηση με τους ανθρώπους του συλλόγου και δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Την τελευταία χρονικά φορά που είχε προκύψει ξανά τέτοιο θέμα στον Λεβαδειακό είχαν ξεκαθαρίσει πως στηρίζουν τον Γιάννη Χριστόπουλο. Δεν όμως καθόλου βέβαιο πως θα γίνει το ίδιο και τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα