Ανακοίνωση με «μηνύματα» από τη Σάλκε

Gazzetta team
Ανακοίνωση με «μηνύματα» από τη Σάλκε

bet365

Υστερα από τη γερμανική αστυνομία ήρθε και η διοίκηση της Σάλκε, μέσω ανακοίνωσης της, να σταθεί στα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν την Τετάρτη στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Η γερμανική ομάδα δίνει οδηγίες προς όλους τους φιλάθλους, που θα βρεθούν στη «Φέλτινς Αρένα» για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της Σάλκε με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σάλκε αναφέρει:

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Θεσσαλονίκη, υπήρξαν μηνύματα που δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο. Θα το εξετάσουμε αυτό μαζί με την UEFΑ και τον ΠΑΟΚ. Σχετικά με αυτό, θα θέλαμε εμείς σαν κλαμπ να κάνουμε τις εξής επισημάνσεις στον κόσμο, Ανεξάρτητα από τα συναισθήματα και τις πολιτικές διαφορές, εμείς σαν σύλλογος, πρέπει να μείνουμε μακριά από κάθε είδους πρόκληση.

Η πρόκληση θα οδηγήσει σε έναν συγκεκριμένο είδος συμπεριφοράς. Η μόνη συμπεριφορά που αναμένουμε σαν Σάλκε από τους φιλοξενούμενους οπαδούς, είναι να αντιμετωπίσουν το ποδόσφαιρο ως επίκεντρο, με ειρηνικό τρόπο συμπεριφοράς.

Αυτό απαιτεί την ανοχή και τον σεβασμό και από τις δυο πλευρές. Οποιοδήποτε είδος "εκδίκησης" ή προκλητικές σημαίες, ανεξάρτητα από το πόσο νόμιμες μπορεί να θεωρηθούν, θα είναι εις βάρος της ομάδας μας, καθώς αποτελούν μορφή βίας και πρόκληση προς τον αντίπαλο.

Αντικείμενα που έχουν απαγορευτεί για τους οπαδούς της Σάλκε μέχρι τώρα, απαγορεύονται επίσης για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους κανονισμούς του σταδίου.

Οι φίλαθλοι στη γύρω περιοχή του σταδίου, δεν πρέπει να φέρουν τα ακόλουθα: αξεσουάρ που μπορεί να προκαλέσουν οπαδούς άλλων ομάδων.

Αυτοί οι κανονισμοί, αποτελούν τη βάση για την άδεια λειτουργίας της Veltins-Arena και πρέπει να τηρούνται σε όλες τις εκδηλώσεις. Η ασφάλεια είναι επίσης υποχρεωμένη να απαγορεύσει την είσοδο αντικειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για να προκαλέσουν. Γι 'αυτό βασιζόμαστε στην κατανόηση και τη λογική των φίλων της Σάλκε.

Η δουλειά μας ως ομάδα είναι να εξασφαλιστεί η ασφάλεια όσων βρεθούν στο γήπεδο. Η υποστήριξη του κάθε φίλου της Σάλκε μπορεί να βοηθήσει για την εκτόνωση αυτής της κατάστασης, αποφεύγοντας κάθε πρόκληση και δείχνοντας το μεγαλείο μας, ανεξάρτητα των γεγονότων του πρώτου αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα