Μολότοφ και συμπλοκές στη Βουλιαγμένης! (vids)

Gazzetta team
Μολότοφ και συμπλοκές στη Βουλιαγμένης! (vids)

bet365

Πανικός επικράτησε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, στο σημείο που βρίσκεται ο σύνδεσμος των οπαδών Παναθηναϊκού, κατόπιν επίθεσης πάνω από 50 ατόμων με βόμβες μολότοφ!

Ένα ακόμα επεισόδιο οπαδικής βίας έλαβε χώρα νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Περίπου 50 άτομα, τα οποία σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού, επιτέθηκαν στον σύνδεσμο των οπαδών του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στην περιοχή, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ρίψεις μολότοφ και άλλων αντικειμένων, καθώς και συγκρούσεις με εκείνους που βρίσκονταν στο κτίριο!

Στο σημείο επικράτησε πανικός, η λεωφόρος έκλεισε για λίγο μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο μόνο για υλικές ζημιές. Στο διαδίκτυο διέρρευσε και ένα σχετικό βίντεο, το οποίο φέρεται να είναι από το σημείο των συγκρούσεων...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα