Προς το παρόν «όχι» Ολυμπιακού σε Τιανγίν για Ιντέγε

Προς το παρόν «όχι» Ολυμπιακού σε Τιανγίν για Ιντέγε

Δημήτρης Τομαράς
Προς το παρόν «όχι» Ολυμπιακού σε Τιανγίν για Ιντέγε

bet365

Οι μάνατζερ του Ιντέγε μετέφεραν στον Ολυμπιακό πρόταση της Τιανγίν Τέντα για τον Νιγηριανό φορ, η οποία όμως σε πρώτη φάση απορρίφθηκε. Θετικός και σύμφωνος σε προφορικό επίπεδο ο παίκτης.

Ως γνωστόν το ενδιαφέρον από Κίνα υπήρχε καιρό τώρα για τον Ιντέγε Μπράουν. Η πλευρά του διεθνούς Νιγηριανού στράικερ μετέφερε προς την ΠΑΕ μία ιδιαίτερα καλή προσφορά από την κινέζικη Τιανγίν Τέντα.

Μάλιστα ο Ιντέγε φέρεται να ήταν - σε προφορικό επίπεδο - σύμφωνος με τα οικονομικά δεδομένα και το συμβόλαιο που του προσέφεραν. Και γενικά θετικός σε μία τέτοια προοπτική.

Σε βαθμό που να βγάζει σιγουριά πως θα φύγει πριν την Οσμανλισπόρ και ότι δεν θα είναι στο ματς της Τουρκίας. Ωστόσο οι εκπρόσωποι του Ιντέγε ενημερώθηκαν από την διοίκηση του Ολυμπιακού για την αρνητική απάντηση, τουλάχιστον σε αυτήν την χρονική στιγμή. Όπως διέρρευσε προς την πλευρά των ατζέντηδων του διεθνούς άσου, οι παράγοντες των Πειραιωτών θεωρούν πως μία τέτοια κίνηση θα αποδυναμώσει αισθητά το ρόστερ και ότι εκτός των άλλων η όποια προσφορά πρέπει να καλύπτει όλες τις πλευρές για να γίνει αποδεκτή.

Ωστόσο το... παραθυράκι αυτό δεν έχει κλείσει οριστικά. Φαίνεται πως η Τιανγίν θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη κρούση και ενώ υπάρχει και πίεση από τον Ιντέγε και τους εκπροσώπους του. Επίσης όπως αναφέραμε νωρίτερα υπάρχει ενδιαφέρον και από μία ακόμα (σ.σ. τουλάχιστον) ομάδα της Κίνας. Όπως τονίστηκε και πιο νωρίς νέες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και να είναι και άμεσες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα