Η γερμανική αστυνομία προειδοποιεί…

Σταύρος Σουντουλίδης
Η γερμανική αστυνομία προειδοποιεί…

bet365

Η τοπική αστυνομία του Γκελζενκίρχεν σε συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσε τη Δευτέρα (20/2), ανακοίνωσε τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας και τάξης, ενόψει της αναμέτρησης μεταξύ Σάλκε και ΠΑΟΚ.

Η γερμανική αστυνομία έχει προβλέψει τα πάντα. Πως ακριβώς θα μετακινηθούν οι οπαδοί των δύο ομάδων, που θα βρίσκονται οι Έλληνες φίλοι του ΠΑΟΚ, πως θα προσεγγίσουν κι από πού οι φίλοι της Σάλκε τη «Φέλτινς Αρένα», με αρκετούς δρόμους να κλείνουν, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του θέματος, προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος συνάντησης των οπαδών.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, οι εκπρόσωποι της αστυνομίας επανέλαβαν και προειδοποίησαν ότι δε θα επιδείξουν κανενός είδους ανοχή σε παραπτώματα και κρούσματα βίας και πως δε θα διστάσουν να προχωρήσουν σε προσαγωγές.

«Θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία τόσο εντός, όσο και εκτός του γηπέδου. Δεν θα διστάσουμε να κάνουμε προσαγωγές, σε περίπτωση που γίνουν παραπτώματα από τους οπαδούς», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, υπογράμμισαν ότι τα γεγονότα του 2013 αποτελούν «πρόκληση για την αστυνομία», και «ένα στοίχημα για εμάς, προκειμένου να μην επαναληφθούν», χαρακτηρίζοντας τον αγώνα της Τετάρτης «υψηλής επικινδυνότητας».

Για την τοπική αστυνομία αποτελεί ερωτηματικό ο αριθμός των Ελλήνων φιλάθλων, όπως τονίστηκε:

«Στους φιλοξενούμενους έχουν διατεθεί 3.500 εισιτήρια, μετά και το αποτέλεσμα του πρώτου ματς περιμένουμε να δούμε πόσοι θα έρθουν, αλλά και πάλι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πλήρη διαχωρισμό των φιλάθλων, προκειμένου να μην συναντηθούν μεταξύ τους».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα