«Ο Πέρεθ θα φύγει από την Άρσεναλ με κάθε κόστος»

«Ο Πέρεθ θα φύγει από την Άρσεναλ με κάθε κόστος»

Κώστας Ζάλιαρης
«Ο Πέρεθ θα φύγει από την Άρσεναλ με κάθε κόστος»

bet365

Απογοητευμένος από τη μέχρι στιγμής παρουσία του στην Άρσεναλ εμφανίζεται ο Λούκας Πέρεθ, ενώ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, φαντάζει έτοιμος να φύγει με την πρώτη ευκαιρία, με κάθε κόστος.

Ο Ισπανός πρώην φορ του ΠΑΟΚ είχε αποκτηθεί έναντι περίπου 19 εκατ.ευρώ, το καλοκαίρι του 2016, όμως, έχει πραγματοποιήσει μόλις 18 εμφανίσεις και αισθάνεται ότι ο Βενγκέρ δεν τον εμπιστεύεται...

Ο επρόσωπός του, Ροντρίγκο Φερνάντεθ, μίλησε στο Calciomercato.com και δήλωσε πως με την πρώτη ευκαιρία, ο πελάτης του θ' αποχωρήσει από τον λονδρέζικο σύλλογο και αυτό είναι κάτι που δεν θα επηρεαστεί ακόμα και με πιθανή αλλαγή προπονητή στους «κανονιέρηδες».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μάλαγα - Λας Πάλμας.

«Ο Λούκας δεν είναι χαρούμενος και θέλει να φύγει από την Άρσεναλ με κάθε κόστος... Δεν έχει προσαρμοστεί, δεν του έχουν δοθεί οι ευκαιρίες που θα έπρεπε να πάρει για να δείξει τι μπορεί να κάνει στην ομάδα. Βέβαια, δεν υπάρχει και κάτι αυτή τη στιγμή από κάποια άλλη ομάδα.

Αν όντως ο Λούκας αποχωρήσει, θα το κάνει γιατί δεν τον εμπιστεύθηκε ο Βενγκέρ και θα ψάξει για αντίστοιχη μεγάλη ομάδα, επιπέδου Άρσεναλ για να συνεχίσει την καριέρα του. Δεν θα κριθεί η παρουσία του Λούκας στην Άρσεναλ από τον προπονητή που θα υπάρχει μετά τη φετινή σεζόν. Είτε είναι αυτός ο Βενγκέρ είτε όχι, ο Λούκας θα φύγει» ανέφερε ο μάνατζερ του Λούκας Πέρεθ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα