Κουαλιαρέλα: «Με είπαν παιδόφιλο, έζησα μια κόλαση...» (vid)

Κουαλιαρέλα: «Με είπαν παιδόφιλο, έζησα μια κόλαση...» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κουαλιαρέλα: «Με είπαν παιδόφιλο, έζησα μια κόλαση...» (vid)

bet365

Με δάκρυα στα μάτια και με σπασμένη φωνή, ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα μίλησε για την υπόθεση στην οποία βρέθηκε μπλεγμένος για μια μεταγραφή και για τα όσα του καταλόγιζε συγκεκριμένος αστυνομικός, ο οποίος εν τέλει τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης.

Ο 34χρονος, πλέον, επιθετικός της Σαμπντόρια, όταν το 2010 αποφάσισε να μετακομίσει από τη Νάπολι στη Γιουβέντους, γνώρισε πολύ καλά το μίσος που μπορεί να «γεννηθεί» σε έναν οπαδό...

Οι ένθερμοι υποστηρικτές των «παρτενοπέι» τάχθηκαν απέναντί του, ενώ, ένας συγκεκριμένος αστυνομικός, άρχισε να διαδίδει φήμες που έκαναν κόλαση τη ζωή του ποδοσφαιριστή.

Πριν από λίγες μέρες, ο Κουλιαρέλα δικαιώθηκε, με τον άνθρωπο που τον κατηγορούσε για συμμετοχή στη μαφία, σε κύκλωμα χειραγώγησης αγώνων, ακόμα και για παιδοφιλία, να φυλακίζεται!

Ο έμπειρος άσος, «λύγισε» μιλώντας στην κάμερα για όσα έζησε:

«Μιλούσαν για σχέση μου με την καμόρα, είπαν ότι είμαι παιδόφιλος, ότι έστηνα παιχνίδια. Όλα ήταν ψέματα, αλλά ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ζω όλα αυτά για τόσα χρόνια.

Ήταν ένας αστυνομικός, ο οποίος έκανε τη ζωή μου μια πραγματική κόλαση. Δεν εύχομαι σε κανέναν να περάσει όσα πέρασα. Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου.

Ευχαριστώ την δικαιοσύνη για την αποκατάσταση της αλήθειας. Με απειλούσαν, φοβόμουν για τη ζωή μου, για την οικογένειά μου, για όλους τους δικούς μου ανθρώπους. Ήταν σοκαριστικά όσα ακούστηκαν μετά τη μεταγραφή μου στη Γιουβέντους».

 

SERIE A Τελευταία Νέα