Μπάρκας: «Θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το σκορ»

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Μπάρκας: «Θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το σκορ»

bet365

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο τερματοφύλακας της Ένωσης Bασίλης Μπάρκας μιλώντας στην κάμερα του gazzetta.gr και ευχαρίστησε τον Χιμένεθ για την εμπιστοσύνη.

Στο πάθος που έβγαλε στο γήπεδο η ΑΕΚ, κρίθηκε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Βασίλη Μπάρκα, που τόνισε πως χρειαζόταν μία καλή εμφάνιση μετά την άτυχη στιγμή που είχε κόντρα στον Ηρακλή. Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα του gazzetta.gr χαρακτήρισε τη νίκη κόντρα στους «ερυθρόλευκους» απόλυτα δίκαιη, σχολιάζοντας ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο.

«Είναι μία νίκη γοήτρου, μία νίκη ψυχολογίας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Το αποτέλεσμα είναι 100% δίκαιο, δε νομίζω να έχει κανείς αντίθετη άποψη. Μπορούσε να είναι και πιο μεγάλο το σκορ, αλλά η νίκη είναι αυτή που μετράει, αυτό κρατάμε».

Ήταν σημαντικό για εσένα μετά την άτυχη στιγμή που είχες στο ματς με τον Ηρακλή, να πας καλά σε ένα ντέρμπι;

«Σίγουρα, θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που με εμπιστεύτηκε μετά από αυτό το λάθος. Η θέση μου είναι δύσκολη και κάθε λάθος, γίνεται γκολ συνήθως. Έψαχνα ψυχολογία, ήθελα να κρατήσω το «μηδέν» και να βοηθήσω την ομάδα μου, τα καταφέραμε όλοι μαζί και πήραμε μία σπουδαία νίκη».

Ο Ολυμπιακός έπαιξε όπως τον περιμένατε;

«Δε θα ασχοληθώ με την αντίπαλη ομάδα, μόνο με τη δική μου. Παίξαμε πολύ καλά, τους κλείσαμε όλους τους χώρους, παίξαμε με πάθος... Δε νομίζω ότι είχαν περιθώριο να κάνουν κάτι παραπάνω».

Ποιο ήταν το «κλειδί» της νίκης, που κρίθηκε το ματς;

«Στο πάθος που δείξαμε, πήγαμε σε όλες τις μονομαχίες δυνατά, τις κερδίσαμε όλες και κάναμε αυτό που πρέπει να κάνουμε σε κάθε ματς, να έχουμε πάθος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα