Από νωρίς τα mind games του Μουρίνιο ενόψει Τσέλσι

Κώστας Ζάλιαρης
Από νωρίς τα mind games του Μουρίνιο ενόψει Τσέλσι

bet365

Λίγα, μόλις, λεπτά μετά την κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου η Τσέλσι θ' αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκίνησε τα mind games, χρίζοντας ήδη Πρωταθλητές του «μπλε» και τονίζοντας πως είναι λογικό να φροντίσουν και για το FA Cup.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεπέρασαν το εμπόδιο της Μπλάκμπερν με ανατροπή, το βράδυ της Κυριακής στο «Ίγουντ Παρκ», με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να μπαίνει στο ματς στο 62ο λεπτό και να σκοράρει στο 75' για το τελικό 2-1.

Οι «μπλε», είχαν επικρατήσει 2-0 της Γουλβς στο «Μολινό» από το Σάββατο και πλέον οι δύο ομάδες θα τα πουν στα προημιτελικά του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να τίθεται ξανά αντιμέτωπος με τον Αντόνιο Κόντε, έχοντας να θυμάται την «τεσσάρα» με την οποία οι πρωτοπόροι φιλοδώρησαν τη Γιουνάιτεντ φέτος στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Το σχόλιο, πάντως, του Πορτογάλου, αμέσως μετά την κλήρωση, ήταν πως: «Πιθανότατα η Τσέλσι έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και είναι λογικό να σκέφτεται και το Κύπελλο από τη στιγμή που δεν έχει κάτι άλλο να διεκδικήσει».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα