Κολοβέτσιος: «Πιο διψασμένοι και παθιασμένοι για τη νίκη»

Gazzetta team
Κολοβέτσιος: «Πιο διψασμένοι και παθιασμένοι για τη νίκη»

bet365

Στη δίψα και στο πάθος στάθηκε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αναφερόμενος στη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε μετά το τέλος του ντέρμπι: «Ήμασταν πιο διψασμένοι και παθιασμένοι για τη νίκη. Επιστρατεύσαμε όλη την ψυχική μας δύναμη και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή του αγώνα. Δείξαμε ότι θέλαμε να είμαστε το αφεντικό. Θεωρώ ότι δίκαια κερδίσαμε. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον Ολυμπιακό. Μας χαροποιεί η νίκη και συνεχίζουμε».

Για τον ίδιο και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο: «Εμείς δεν κοιτάμε τι λένε οι γύρω γύρω. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Προσπαθούμε καθημερινά με τον Βασίλη. Προσήλωση και δουλειά, αυτό είναι το μυστικό που έχουμε εμείς», ενώ για τον κόσμο, είπε: «Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Εκ μέρους των συμπαικτών μου θέλω να τους ευχαριστήσω. Ελπίζω να τους δώσαμε λίγη χαρά γιατί φέτος η χρονιά είναι περίεργη. Τον ευχαριστούμε πολύ ήταν συγκλονιστικός».

Για τη σημασία της νίκης: «Είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί η συγκεκριμένη νίκη. Μας ανεβάζει ψυχολογικά και μας δίνει άλλο αέρα. Θεωρώ ότι το αξίζαμε και είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε ένα σερί» και ολοκλήρωσε με ένα σχόλιο για την προσωπική του εμφάνιση: «Μου δίνει μια τόνωση για τη συνέχεια. Μέσα σε αυτή τη χρονιά δεν πήρα τον χρόνο συμμετοχής που περίμενα. Εγώ δουλεύω σκληρά και όταν μου δώσει ο προπονητής την ευκαιρία πρέπει να του αποδείξω ότι δεν πρέπει να ξαναβγώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα