Τα παράπονα του Ολυμπιακού για διαιτησία και φιλοξενία

Δημήτρης Τομαράς
Τα παράπονα του Ολυμπιακού για διαιτησία και φιλοξενία

bet365

Στον Ολυμπιακό έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Μάνταλου στο ντέρμπι πέραν των καταγγελιών που έγιναν.

Στον Ολυμπιακό ως γνωστόν κατήγγειλαν την παρουσία ανθρώπων της ΑΕΚ και κυρίως του Δημητριάδη στο δωματιάκι των διαιτητών με τον Μάνταλο για πάνω από 12 λεπτά. Ο Σάββας Θεοδωρίδης υποστηρίζει πως έχει και την επιβεβαίωση του παρατηρητή Σούπερ Λίγκας που είχε μαζί του γι' αυτό.

Πέραν τούτου έχουν πολλά παράπονα και από την φιλοξενία που υπήρξε καθώς και για την διαιτησία. Υπάρχει φάση στο β' μέρος όπου ζητούν πέναλτι (για φάση με τον Μποτία ενω ο Θεοδωρίδης μίλησε και για πέναλτι και στο α' μέρος), κάνουν λόγο για τραβηγμένες κάρτες και στέκονται στην αποβολή του Μποτία και σε υποδείξεις οφσάιντ (σ.σ. όπως το τετ α τετ του Αραουχο) - που ενώ ο επόπτης σήκωνε για την υπόδειξη σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ο Μάνταλος του έκανε νεύμα να κατεβάσει το σημαιάκι του - αλλά και σε φάουλ που την ώρα που έστηνε το τείχος ο Λεάλι δίνονταν εντολή για να εκτελεστούν.

Επίσης γίνεται λόγος και για τις αποβολές των Μοντέστο και Θεοδωρίδη (σ.σ. "είναι ρεκόρ γκίνες οι 2 αποβολές στον πάγκο", ειπώθηκε σχετικά) και υπήρξε και καταγγελία και για λεκτική επίθεση Δημητριάδη σε παρατηρητή πριν την έναρξη του ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα