Θεοδωρίδης part2: «Τους βρήκα κλειδωμένους»

Δημήτρης Τομαράς
Θεοδωρίδης part2: «Τους βρήκα κλειδωμένους»

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, επέστρεψε στις κάμερες για νέες καταγγελίες λέγοντας πως ο Ολυμπιακός θα ζητήσει την διαγραφή του Μάνταλου.

Μετά την πρώτη του δήλωση, ο Σάββας Θεοδωρίδης επέστρεψε στις κάμερες για νέες καταγγελίες λέγοντας πως βρήκε κλειδωμένους στ' αποδυτήρια των διαιτητών τους Δημητριάδη, Γιαννίτση με τον Μάνταλο και τον Μπίκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Όταν έφυγα από εσάς πήγα μαζί με τον παρατηρητή της Σούπερ Λίγκας στα αποδυτήρια των διαιτητών για να δω τι έχουν γράψει στο φύλλο αγώνα. Εκεί βρήκα κλειδωμένους μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών τον Βασίλη Δημητριάδη, τον Βαγγέλη Γιαννίτση και τον Γιώργο Μπίκα. Και ο Μάνταλος. Δύο παράγοντες της ΑΕΚ κλειδωμένους μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών. Ποιος ξέρει πόσες φορές μπήκαν αυτοί εκεί μέσα σήμερα;

Αυτό είναι το χειρότερο που έχει συμβεί σήμερα, σύμφωνα με τον ΚΑΠ, να μπαίνουν δύο παράγοντες μιας ομάδας κλειδωμένοι μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών. Τους το είπα ότι θα το πω στην τηλεόραση. Να το μάθει ο κόσμος. Καταπάτησαν τον ΚΑΠ. Αυτό είναι ντροπή και ξεφτίλα. Αυτό είναι το ελάχιστο που είπα. Αφήνω στην κρίση όλων των Ελλήνων φιλάθλων αυτά που γίνονται εδώ πέρα. Ξυπνήστε όλοι. Είναι ένα αίσχος αυτό που γίνεται εδώ.

Θέλω να απευθυνθώ στους πατέρες της διαιτησίας, ιδιαιτέρως, ότι έχω 50 μάρτυρες γι’ αυτό που έγινε. Ηταν δύο παράγοντες της ΑΕΚ κλειδωμένοι στα αποδυτήρια των διαιτητών. Και εγώ που ξέρω αν αυτό δεν γινόταν συνέχεια, μετά τα σφυρίγματα του κύριου Μάνταλου; Μετά από αυτό πρέπει να τον διαγράψουν. Διαγραφή κατευθείαν. Να φύγουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είχαν κοκκινίσει και κόντευαν να σκάσουν όλοι τους εκεί μέσα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα