Μπακασέτας: «Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μπακασέτας: «Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό»

bet365

Στην πίστη για τη νίκη στάθηκε ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ Τάσος Μπακασέτας αναφερόμενος στη νίκη επί του Ολυμπιακού, ενώ θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο της Ένωσης για τις πίκρες από την φετινή πορεία.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των... κιτρινόμαυρων μιλώντας μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι ανέφερε: «Ήταν το πρώτο μου ντέρμπι. Έδωσε αυτό που έδωσα, όλα αυτά που είχα να δώσω. Βάλαμε το γκολ που δικαιούμασταν. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πικράνει τον κόσμο της ΑΕΚ. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Δείχνουμε με το πάθος και την αγωνιστικότητα που βγάζουμε ότι το προσπαθούμε και θέλουμε να μας συγχωρέσει».

Για την εικόνα της ΑΕΚ στο ντέρμπι: « Είναι νορμάλ να μην κάνουμε ένα καλό παιχνίδι σε ένα ντέρμπι. Αλλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί και αυτούς κρατάμε. Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό. Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά κερδίσαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα