Έντονο φραστικό επεισόδιο Σάββα-Δημητριάδη! (vid)

Gazzetta team
Έντονο φραστικό επεισόδιο Σάββα-Δημητριάδη! (vid)

bet365

Φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε Σάββα Θεοδωρίδη και Βασίλη Δημητριάδη κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ! «Βλάκα», αποκάλεσε τον γενικό αρχηγό της Ένωσης ο αντιπρόεδρος τoυ Ολυμπιακού!

Το περιστατικό έγινε πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, όταν οι δύο άνδρες βρέθηκαν μπροστά στον διαιτητή του ντέρμπι Σταύρο Μάνταλο! Ο Σάββας Θεοδωρίδης μιλούσε στον διαιτητή, όταν ο Δημητριάδης φώναξε: «Μάνταλε, ό,τι θέλει ο κύριος Θεοδωρίδης!».

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού απάντησε αρχικά λέγοντας «κάνε μας τη χάρη», ενώ ο γενικός αρχηγός της Ένωσης τόνισε: «Όποιον διαιτητή θέλουν! Μη του μιλάς του διαιτητή!», ο Σάββας φώναξε: «Μπροστά σου του μιλάω ρε βλάκα!», με τον Δημητριάδη να προσθέτει: «να μιλάτε καλύτερα κύριε!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα