Λαμπρόπουλος: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο»

Gazzetta team
Λαμπρόπουλος: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο»

bet365

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, δήλωσε πως όλοι στην ΑΕΚ ήθελαν αυτή τη νίκη για να την αφιερώσουν στον κόσμο της ομάδας!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το δούλεψα πολύ μέσα μου μετά το ντέρμπι του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη, είχα στεναχωρηθεί πολύ για τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο μας από εκείνη την ήττα. Νομίζω πήρα μια προσωπική ρεβάνς, αλλά δεν θέλω να το βλέπω έτσι, προτιμώ να κοιτάζω το κάθε ματς ξεχωριστά και να βελτιώνομαι. Θεωρώ ότι πέρυσι θέσαμε πολύ υψηλή βάση με την σεζόν που κάναμε, αλλά φέτος δεν καταφέραμε να βγάλουμε το ίδιο στα περισσότερα παιχνίδια μας.

Αυτά τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ματς γοήτρου και θέλουμε να τα κερδίζουμε για τον κόσμο μας, γενικά γιατί τους αξίζουν χαρές, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και να είμαστε σοβαροί, ανεξαρτήτως αν πρόκειται για ντέρμπι ή όχι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα