Η κίνηση ανθρωπιάς του Πασχαλάκη στον ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Η κίνηση ανθρωπιάς του Πασχαλάκη στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο πορτιέρο του ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε για δημοπρασία την φανέλα που φορούσε στην Τούμπα, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τον Λεωνίδα Κουτσούκη
Στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσούκη βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, όπως και το σύνολο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Ο νεαρός παίκτης της Ζακύνθου πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και θα μεταβεί σε ειδικό ιατρικό κέντρο της Γερμανίας για θεραπεία. Ο πορτιέρο του ΠΑΣ έδωσε για δημοπρασία την εμφάνιση που φορούσε στον αγώνα της Τούμπας, όπου ο «Αγιαξ της Ηπείρου» κέρδισε με 1-0 και εκείνος αναδείχθηκε MVP της τότε αγωνιστικής, καθώς έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις. Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ έγραψε σχετικά στον λογαριασμό του στα social media. «Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗ που πρέπει να έχει την στήριξη όλων μας για να μεταβεί στο Αμβούργο για μεταμόσχευση , ελπίζω να βοηθήσω από την πλευρά μου να μαζευτούν τα χρήματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα