Οι παίκτες της ΑΕΚ σε... ακτίνες

Νίκος Μαρούδας
Οι παίκτες της ΑΕΚ σε... ακτίνες

bet365

Η Ένωση ήταν η νικήτρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το γκολ του Αϊντάρεβιτς ήταν αρκετό για να της δώσει το τρίποντο και το gazzetta.gr περνάει από... ακτίνες τους «κιτρινόμαυρους»!

Εξαιρετική εμφάνιση από την ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό. Εμφανίστηκε πιο διαβασμένη στο γήπεδο, ήταν καλύτερη και πιο ψύχραιμη και στα 90 λεπτά και πήρε μια δίκαιη νίκη. Ο Αϊντάρεβιτς σκόραρε και ο Χιμένεθ πήγε το ματς στην τακτική και δικαιώθηκε!

Μπάρκας: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες. Ο Ολυμπιακός δεν έβγαλε την μεγάλη φάση και ο Μπάρκας είχε ένα εύκολο απόγευμα. Ένα μακρινό σουτ του Μάρτινς ήταν αυτό που ίσως τον... τρόμαξε περισσότερο, αλλά και εκεί εμφανίστηκε έτοιμος και μπλόκαρε.

Ντίντακ: Άρχισε το παιχνίδι έχοντας πολλά προβλήματα από την πλευρά του. Ωστόσο, όσο ο χρόνος πέρναγε, τόσο και η πίεση του Ολυμπιακού έπεφτε. Στη συνέχεια η ΑΕΚ έλεγξε το παιχνίδι και τα προβλήματα περιορίστηκαν. Εμφανίστηκαν και πάλι όμως λίγο μετά το 70' όταν ο Ολυμπιακός έψαξε την ισοφάριση.

Λαμπρόπουλος: Καλό παιχνίδι από τον Έλληνα αμυντικό. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τους επιθετικούς του Ολυμπιακού. Έβγαλε εύκολα και αυτός την πίεση που άσκησαν οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να ψάξει το κάτι παραπάνω...

Κολοβέτσιος: Όπως και οι υπόλοιποι αμυντικοί της Ένωσης είχε επίσης ένα σχετικά εύκολο ντέρμπι. Εκτός όμως από το αμυντικό κομμάτι, στο 30' έβγαλε μια τρομερή μπαλιά στον Αραούχο που έφερε την πρώτη μεγάλη στιγμή της ΑΕΚ. Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί και η παρουσία του έχει θετικό πρόσημο.

Βράνιες: Έκανε το μοναδικό μεγάλο λάθος της αμυντικής γραμμής της ΑΕΚ. Στο 38', άθελά του έστρωσε στον Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος όμως δεν πρόλαβε τον Μπάρκα. Πέρα αυτού ήταν και αυτός πολύ καλός.

Αϊντάρεβιτς: Σκόραρε και αυτό φτάνει! Έδωσε τη νίκη στους «κιτρινόμαυρους» με την εκτέλεση φάουλ στο 34'. Εκτός του γκολ που σημείωσε, πήγε καλά και στο αμυντικό κομμάτι, περιορίζοντας αρκετά τις επιλογές των μεσοεπιθετικών του Ολυμπιακού.

Σιμόες: Ο Γιόχανσον βρέθηκε στον πάγκο και ο Σιμόες ήταν ο άνθρωπος που έπρεπε να δώσει ηρεμία στον άξονα της ΑΕΚ. Το έκανε στο έπακρον! Αθόρυβο παιχνίδι, όμως ουσιαστικό! Όταν χρειάστηκε στο 67', πρόλαβε και τον Ελιονούσι πριν αυτός πλασάρει και του πήρε την... μπουκιά από το στόμα! Με λίγα λόγια, από τους καλύτερους της Ένωσης.

Πατίτο: Ήταν ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στα πρώτα 20 λεπτά. Κέρδισε το φάουλ από τον Ντα Κόστα, το οποίο και εκμεταλλεύτηκε ο Αϊντάρεβιτς για το 1-0. Σε γενικές γραμμές, δυσκόλεψε αρκετές φορές τους αμυντικούς του Ολυμπιακού και τελικά τον έβγαλαν... off, αφού έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού.

Μάνταλος: Στο πρώτο μέρος δεν φάνηκε ιδιαίτερα, όμως στην επανάληψη και ειδικά από την στιγμή που αποχώρησε ο Παπίτο, ήταν από τους πιο δραστήριους της ΑΕΚ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Κράτησε αρκετά την μπάλα και προσπάθησε να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του.

Μπακασέτας: Πέρασε και δεν ακούμπησε! Αγωνίστηκε για 66 λεπτά αλλά έφυγε χωρίς να... ιδρώσει! Δεν ακούστηκε καμία στιγμή ο όνομά του ούτε για καλό ούτε για κακό λόγο...

Αραούχο: Θετική και η παρουσία του Αραούχο. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ντέρμπι στην Ελλάδα και το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ. Είχε τις ευκαιρίες του και στο 30', όταν αστόχησε σε τετ α τετ με τον Λεάλι, αλλά και στο 65' που απέφυγε υπέροχα τον Μποτία, αλλά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε. Γενικά ήταν καλή η παρουσία του και αν είχε σκοράρει, ίσως να ήταν και ο κορυφαίος.

Γιόχανσον: Πήρε την θέση του τραυματία Πατίτο με σκοπό να κάνει ακόμα πιο σφιχτεί την μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Τα κατάφερε! Μαζί με τον Σιμόες έδωσε και αυτός την ψυχραιμία που χρειαζόταν πλέον το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους» μπροστά στο σκορ.

Χριστοδουλόπουλος: Πάρα πολύ καλή παρουσία! Ίσως να ήταν και αυτός που... τελείωσε το ματς. Στο 75', μετά από ωραία προσπάθεια πήρε την κόκκινη από τον Μποτία με τον Ολυμπιακό να μένει με 10. Είχε εμπνεύσεις, αλλά το χαλούσε στην τελική πάσα.

Βινίσιους: Μπήκε στο 84' για να θωρακίσει ακόμα περισσότερο την αμυντική γραμμή και δεν μπορεί να κριθεί επί της ουσίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα