Πρίγιοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ ήταν η σωστή επιλογή»

Gazzetta team
Πρίγιοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ ήταν η σωστή επιλογή»

bet365

Ήταν το κεντρικό πρόσωπο, στο 4-0 του ΠΑΟΚ επί της Βέροιας, και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δείχνει να απολαμβάνει όλα όσα συμβαίνουν γύρω απ’ αυτόν στις πρώτες μέρες του στην Τούμπα.

Ο επιθετικός του «Δικεφάλου» με τα δύο γκολ που σημείωσε στον αγώνα της Τούμπας ψηφίσθηκε ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης και μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στους εκπροσώπους του Τύπου.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Σερβοελβετός φορ του ΠΑΟΚ στη μικτή ζώνη της Τούμπας:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βέροιας:
«Ήταν μια καλή νίκη, γιατί το κλίμα μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη και την ήττα από τη Σάλκε, δεν ήταν καλό. Θέλαμε το μεγάλο σκορ για να τονωθεί η ψυχολογία μας».

Για το γεγονός ότι έχει πετύχει ήδη πέντε γκολ:
«Είναι πολύ ωραίο να σκοράρεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος αν τα δικά μου γκολ συνδυάζονται και με νίκη της ομάδας. Είναι ψυχολογικό μπόνους το γκολ. Αν δεν κερδίζει η ομάδα, δε συνδυάζεται με την ίδια χαρά».

Για το πως νιώθει στον ΠΑΟΚ:
«Για μένα ήταν σωστή επιλογή. Ενημερώθηκα από την αρχή για την ομάδα, μου άρεσε σαν πρότζεκτ και χαίρομαι που είμαι μέλος και βοηθάω όσο μπορώ».

Για τη δική του κατάσταση:
«Σήμερα ένιωσα καλά, δεν είχα κάποιο θέμα, έβγαλα τα 90 λεπτά χωρίς πρόβλημα. Σίγουρα, σε ποιο απαιτητικά και δύσκολα παιχνίδια, θα δούμε. Νιώθω καλά από φυσική κατάσταση. Στα επόμενα παιχνίδια θα δείξει. Είχα μια πολύ καλή προετοιμασία το καλοκαίρι και με έχει βοηθήσει».

Για το αν θα συμβούλευε κάτι στους συμπαίκτες του ενόψει του δεύτερου αγώνα με τη Σάλκε στη Γερμανία:

«Να το απολαύσουν. Να απολαύσουν την ατμόσφαιρα, που θα έχει ένα ευρωπαϊκό γήπεδο. Είναι εξαιρετικό για κάθε παίκτη, να έχει τόσα μάτια πάνω του. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα και θα τους έλεγα να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα