Παράσχος: «Δουλεύουμε τις στημένες φάσεις»

Gazzetta team
Παράσχος: «Δουλεύουμε τις στημένες φάσεις»

bet365

Ο Παράσχος είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του Πλατανιά μετά τη νίκη τους στο Αγρίνιο
Τα καλύτερα για τους παίκτες του είπε ο Γιώργος Παράσχος μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα στο Αγρίνιο, όπου ο Πλατανιάς κέρδισε με 2-1. «Μόνο μπράβο στα παιδιά, που στα τελευταία 13 παιχνίδια μέσα σε 45 μέρες έχουν μόνο μια ήττα και πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια καλή ομάδα, αλλά μπορέσαμε και πήραμε τρεις βαθμούς», είπε αρχικά.
Και συνέχισε αναφερόμενος στο ότι οι Κρητικοί δουλεύουν στις στημένες φάσεις. «Ηταν πολύ καλό παιχνίδι με ρυθμό και μονομαχίες. Στα τέλος μετά το 2-1 ο Παναιτωλικός μας πίεσε ασφυκτικά. Ήμασταν και λίγο τυχεροί. Τώρα μπορούμε να κάνουμε κάποια όνειρα για κάτι καλύτερο στη βαθμολογία. Καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό που έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες και στον φίλο μου τον Μάκη Χάβο καλή επιτυχία. Στα τελευταία ματς έχουμε καταφέρει να εκμεταλλευθούμε τις στημένες φάσεις. Είναι κάτι που δουλεύουμε πολύ και το κυνηγάμε», σχολίασε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα