Με Ζλάταν πάει για κούπα (vid)

Με Ζλάταν πάει για κούπα (vid)

Gazzetta team
Με Ζλάταν πάει για κούπα (vid)

bet365

Ζλάταν και Πογκμπά έκαναν τη διαφορά, η Γιουνάιτεντ πέρασε από το Ιγουντ Παρκ επικρατώντας 2-1 της Μπλάκμπερν και βρέθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Ζλάταν, ο άνθρωπος των γκολ και της... πρόκρισης! Γκολ στο FA Cup, σε Coppa Italia, σε Copa del Rey και Coupe de France! Ο Σουηδός σταρ μπήκε στο ματς και μαζί με τον Πογκμπά άλλαξαν τη ροή του κι έδωσαν στη Μάντσεστερ το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Μπλάκμπερν το πάλεψε, προηγήθηκε, αλλά δεν είχε την ποιότητα να σταθεί εμπόδιο στην ποιότητα της ομάδας του Μουρίνιο. Μόλις στο 17' ο Εμνς με υπέροχη προσπάθεια κράτησε τη μπάλα υπό την πίεση του Ρόχο έκανε την κάθετη για τον Γκρέιαμ που με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Ωστόσο, η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και στο 27΄ο Ράσφορντ έφερε το ματς στα ίσα. Ηταν το τέταρτο τέρμα στα έξι τελευταία παιχνίδια κυπέλλου. Οι Ρόβερς ήταν εξαιρετικοί στο ανασταλτικό κομμάτι μεχρι τη στιγμή που στο παιχνίδι μπήκαν οι Ζλάταν, Πογκμπά! Στο 75΄ο Γάλλος έκανε την 5η του ασίστ στο Σουηδό και ο Ζλάταν πέτυχε το 24ο γκολ του σε όλες τις διοργανώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα