Με ΜΑΤ και αποδοκιμασίες η αποστολή του Ολυμπιακού (gTV)

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Με ΜΑΤ και αποδοκιμασίες η αποστολή του Ολυμπιακού (gTV)

bet365

Υπό Δρακόντεια αστυνομικά μέτρα, αποδοκιμασίες και... γαλλικά από τους οπαδούς της ΑΕΚ που βρίσκονταν έξω από το ΟΑΚΑ έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι. Δείτε video από το gazzetta.gr.

H αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε περίπου δυόμιση ώρες πριν τη σέντρα στο ΟΑΚΑ, υπό ισχυρή αστυνομική παρουσία. Δεν υπήρξε κάποιο έκτρoπο, μόνο ορισμένες αποδοκιμασίες και... μπινελίκια από τους οπαδούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο χώρο. Στο επίκεντρό τους βρέθηκε κυρίως ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς.

Ωστόσο, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η αποβίβαση των «ερυθρολεύκων» από το πούλμαν, έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ και όλοι έτρεξαν προς τα εκεί για να εμψυχώσουν τους παίκτες της ομάδας τους.

Δείτε video

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα