«Ερυθρόλευκη» νίκη στο ντέρμπι της Κ-17!

Gazzetta team
«Ερυθρόλευκη» νίκη στο ντέρμπι της Κ-17!

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα Κ-17 και εξασφάλισε την πρόκρισή του στο Final Four.

Το γκολ του Βοΐλη ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» στο Κορωπί. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, είδαν να τους ακυρώνεται από ένα γκολ, όμως ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που βρήκε τελικά δίχτυα, ενώ ο σκόρερ του είχε και δοκάρι, πριν το τέρμα που ακυρώθηκε.

Ήταν η πρώτη φετινή νίκη του Ολυμπιακού σε «αιώνιο» ντέρμπι, καθώς ο Παναθηναϊκός μετρούσε μία νίκη, ενώ ένα μεταξύ τους ματς έχει λήξει ισόπαλο. Πλέον ο Ολυμπιακός έφτασε τους 33 βαθμούς και κλείδωσε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, όντας δεύτερος πίσω από την ΑΕΚ που έχει 38.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα