Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ 0-1

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ 0-1

bet365

Με γκολ του Καστιγιέχο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Βιγιαρεάλ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 1-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα»!

Η ομάδα του Εσκρίμπα προερχόταν από το βαρύ 4-0 από τη Ρόμα, μεσοβδόμαδα, για το Γιουρόπα Λιγκ, όμως, πήρε το θετικό αποτέλεσμα για να επιστρέψει στα «τρίποντα» έπειτα από τρία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, απέκτησε ηρεμία και ασφάλεια – μέχρι το επόμενο – ματς, στην 6η θέση της βαθμολογίας, ξεφεύγοντας στο +4 από την Εϊμπάρ και φτάνοντας στο -2 από τη σημερινή της αντίπαλο.

Στο «Ανοέτα», οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 3ο λεπτό με μια πολύ καλή κεφαλιά του Ραούλ Νάβας που έφυγε λίγο άουτ. Η Σοσιεδάδ ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος, πολύ πιο οργανωμένη, ήλεγχε το ματς, όμως δεν απείλησε σημαντικά την εστία του Σέρχιο Ασένχο.

Με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 52', ο Μπακαμπού λίγο έλειψε να εκμεταλλευτεί μεγάλο λάθος του Ρούλι στη μεγάλη περιοχή, όταν ο πορτιέρο των γηπεδούχων υπό το φόβο να βγει εκτός ορίων με τη μπάλα στα χέρια, την πέταξε πάνω στον αντίπαλό του, που όμως δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά από δύσκολη θέση και υπό πίεση.

Η Βιγιαρεάλ, έφτασε πιο κοντά από ποτέ στο γκολ, στο 76ο λεπτό, όταν ο Μπρούνο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μουσάκιο σούταρε ψηλά από κοντινή απόσταση, αλλά με κακή θέση του σώματός του.

Το... χτύπημα της κόμπρας θα ερχόταν από τον Καστιγιέχο στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν έπειτα από σέντρα που έγινε από αριστερά, ο 22χρονος άσος που είχε περάσει στο ματς με αλλαγή, πλάσαρε σωστά για το 1-0!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα