ΕΠΣ Γρεβενών: Βραβεύσεις και μηνύματα (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΕΠΣ Γρεβενών: Βραβεύσεις και μηνύματα (pics)

bet365

Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με το Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει το «παρών» και να βραβεύεται, όπως και ο Ιβάν Σαββίδης, από τη διοίκηση.

Στην αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναφέρθηκαν τόσο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, όσο και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, που εκπροσώπησε τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων στη Ρωσία.

Οι δύο επιχειρηματίες βραβεύτηκαν από την ΕΠΣ Γρεβενών για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αναφέρει κατά τη βράβευσή του: «Εύχομαι να δούμε όλοι πολύ σύντομα την αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η Ένωση των Γρεβενών είναι από τις πρώτες που στάθηκαν στο πλευρό του Βαγγέλη Γραμμένου».

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε γραπτό μήνυμα στο οποίο τόνισε: «Μας ενώνει η αγάπη για ένα καθαρό ποδόσφαιρο και θα διανύσουμε μαζί αυτή τη διαδρομή».

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Δαβίδ, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους όλα τα Αθλητικά Σωματεία της Ένωσης, καθώς και εκπρόσωποι Ενώσεων άλλων νομών, που είναι στο πλευρό του υποψηφίου προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου,

Πόλος έλξης της εκδήλωσης ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία, που επίσης παραβρέθηκε στην εκδήλωση της ΕΠΣ Γρεβενών μαζί με τον Κώστα Ιωσηφίδη και τον Μάλαμα Τεβεκέλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα