Αποβολή... καρμπόν από την εποχή της Ίντερ ο Μπαλοτέλι! (vids)

Αποβολή... καρμπόν από την εποχή της Ίντερ ο Μπαλοτέλι! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Αποβολή... καρμπόν από την εποχή της Ίντερ ο Μπαλοτέλι! (vids)

bet365

Στον Μάριο Μπαλοτέλι δεν θα λες τι θα κάνει. Στον Μάριο Μπαλοτέλι. Είτε λέγεσαι Ζοσέ Μουρίνιο, είτε Λουσιέν Φαβρ. Ο Ιταλός αποβλήθηκε με τρόπο που θύμισε τη... γκαφατζίδικη ιστορία που είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ο νυν κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Κάθε φορά πριν από τα παιχνίδια, τους λέω ότι πρέπει ν' αποφεύγουμε τις αποβολές και τα πέναλτι».

Αυτό τονίζει συνεχώς ο κόουτς της Νις στους ποδοσφαιριστές του, το έκανε και πριν από το ματς με τη Λοριάν, όμως για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν, ο Μπαλοτέλι δεν άκουσε.

Στο 68ο λεπτό είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα του ρέφερι - πιθανότατα - για εξύβριση, αν και η εξέλικη αυτή δεν κόστισε στην ομάδα του από τη στιγμή που πήρε τη νίκη με σκορ 1-0.

Κάποτε, είχε προσπαθήσει και ο Ζοσέ Μουρίνιο να τον συνεφέρει, αλλά... δεν τα βάζεις με τον super-Mario! «Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο για τα δύο χρόνια με τον Μάριο στην Ίντερ. Θα ήταν κωμωδία...» ξεκινάει να λέει και εξιστορεί τη στιγμή σε ένα παιχνίδι στο Καζάν, όπου έκανε τις σχετικές παρατηρήσεις στον Μπαλοτέλι στο ημίχρονο και μόλις ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, είδε τ' αποτελέσματα!

ΠΑΟΚ - Βέροια με επιστροφή, αν ο Πρίγιοβιτς σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα