Τα αφεντικά της Σίτι έχουν προτεραιότητα τον Μέσι

Κώστας Ζάλιαρης
Τα αφεντικά της Σίτι έχουν προτεραιότητα τον Μέσι

bet365

Ένα... τεράστιο δώρο, που θα ξεπερνά τα 100 εκατ.ευρώ σε αξία, θέλουν να κάνουν οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι στον Πεπ Γκουαρδιόλα κι έτσι βάζουν σε απόλυτη προτεραιότητα την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι ενόψει καλοκαιριού.

Η «Mirror» αναφέρει ότι τα αφεντικά των «πολιτών» εξ Αραβίας, θέλουν να εκμεταλλευτούν την εξαιρετική σχέση των Ισπανού κόουτς με τον Αργεντινό «μάγο», από τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα κάποια εξέλιξη με την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Μέσι στη Μπαρτσελόνα.

Ακόμα κι αν ο θρύλος των «μπλαουγκράνα» έχει ξεκαθαρίσει πως όσο τον θέλει η ομάδα, εκείνος θα παραμένει πιστός στρατιώτης της, στη Σίτι κάνουν όνειρα και σχέδια για να τον πάρουν στο «Etihad», με μια προσφορά που φυσικά θ' αποτελέσει νέο ρεκόρ ξεπερνώντας τα 100 εκατ.ευρώ.

Μετά τη βαριά ήττα με 0:3 από τη Σάλκε ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να ξεσπάσει στην τελευταία Βέροια. Πόσο θα λήξει το ματς;

Έτσι, περιμένουν πλέον να επικεντρωθούν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα στο θέμα του προπονητή, αφού ο Λουίς Ενρίκε φαίνεται πως δεν θα είναι στον πάγκο των Καταλανών από την επόμενη σεζόν κι αυτό προσφέρει ελπίδα στον αγγλικό σύλλογο για την επιχείρηση που θα καταστρώσει, εφόσον φυσικά ευσταθεί το δημοσίευμα της «Mirror».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα