Βενγκέρ: «Προτεραιότητα στην Άρσεναλ»

Βενγκέρ: «Προτεραιότητα στην Άρσεναλ»

Κώστας Ζάλιαρης
Βενγκέρ: «Προτεραιότητα στην Άρσεναλ»

bet365

Τον πρώτο λόγο ασφαλώς και θα έχει η Άρσεναλ για την επιλογή που θα κάνει ο Αρσέν Βενγκέρ για το μέλλον της προπονητικής του καριέρας, με τον Αλσατό κόουτς να δηλώνει πως ακόμα είναι νωρίς να σκεφτεί την απόσυρση.

Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», ουδέποτε σκέφτηκε το ενδεχόμενο να ρίξει τους τίτλους τέλους της καριέρας του στο άμεσο μέλλον και το ξεκαθάρισε και στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, όπου δήλωσε πως είναι δεδομένο ότι και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έδειξε ότι ετοιμάζεται για αρκετά χρόνια παρουσίας στο ποδόσφαιρο, αφού υποστήριξε ότι: «Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε κι άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή του και γι' αυτό σταμάτησε. Εξάλλου, εκείνο το έκανε στα 71 του χρόνια κι εγώ είμαι ακόμα 67. Μπορεί να συνεχίσω για περισσότερα, μπορεί για λιγότερα... Ο καθένας είναι διαφορετικός. Ο Σερ Άλεξ ήταν εκπληκτικός προπονητής, είχε... χορτάσει από επιτυχίες, εγώ όμως δεν είμαι σε αυτό το σημείο ακόμα».

ΑΕΚ - Ολυμπιακός με επιστροφή, αν ο Πέκχαρτ σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Όσο για το θέμα της πιθανής συνέχισης της συνεργασίας του με την Άρσεναλ μετά και το φετινό καλοκαίρι, ο Αλσατός απλά ανέφερε το... αυτονόητο, δηλαδή πως: «Προτεραιότητά μου είναι η Άρσεναλ. Το έχω δείξει και το γνωρίζουν στον σύλλογο. Ωστόσο, είμαι ώριμος για ν' αναλύσω καταστάσεις...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα