Μπλάνκο: «Πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ»

Μπλάνκο: «Πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ»

Gazzetta team
Μπλάνκο: «Πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ»

bet365

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο δεν ξεχνά τα όσα έζησε με την ΑΕΚ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Μπλάνκο δεν μπορεί να ξεχάσει τις καλές στιγμές που έζησε φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ, ενώ ο «Ζορό» εξέφρασε την αισιοδοξία του για το ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και την πεποίθηση ότι η αγαπημένη του ομάδα θα νικήσει.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός με επιστροφή, αν ο Πέκχαρτ σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Documento»::

Για το γκολ στο 90΄ που είχε σημειώσει στο ντέρμπι του 2010-11: «Ξέρω ότι ο κόσμος θυμάται πολύ καλά εκείνο το γκολ. Είχα την τύχη να σκοράρω και σε άλλα ντέρμπι, ενώ είχα πετύχει και δύο γκολ στον τελικό Κυπέλλου. Η αλήθεια είναι ότι σε κάνει πολύ χαρούμενο να σκοράρεις σε τέτοια ματς, είναι εξαιρετικά σημαντικά, έχουν άλλο βάρος».

Για το αν παρακολουθεί την ΑΕΚ: «Προσπαθώ πάντα να παρακολουθώ την ΑΕΚ, ευτυχώς βοηθάει το ίντερνετ. Μαθαίνω νέα και προσπαθώ να διατηρώ επαφή με την ομάδα. Η ΑΕΚ είναι πάντα στην καρδιά μου και θα ήταν ιδανικό κάποια στιγμή να επέστρεφα»

Για το σημερινό ματς: «Πάντα είμαι αισιόδοξος γι αυτή την ομάδα στα ντέρμπι! Πιστεύω ότι θα νικήσει και θα δώσει χαρά στον κόσμο που τόσο το αξίζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα