Mάγκικη κούπα στον Πύργο τον Λευκό, 5άρα στην Τρίπολη και πράσινο Σαββατόβραδο!

Mάγκικη κούπα στον Πύργο τον Λευκό, 5άρα στην Τρίπολη και πράσινο Σαββατόβραδο!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Mάγκικη κούπα στον Πύργο τον Λευκό, 5άρα στην Τρίπολη και πράσινο Σαββατόβραδο!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το Σαββατόβραδο ευτυχίας για τους Παναθηναϊκούς, την μάγκικη κούπα της ομάδας μπάσκετ στο Αλεξάνδρειο επί του Αρη και την πεντάρα της ομάδας ποδοσφαίρου στην Τρίπολη επί του Αστέρα.

Καταπράσινο ήταν αυτό το Σαββατόβραδο. Στην Θεσσαλονίκη μέσα στο σπίτι του Άρη ο παντοκράτορας κατέκτησε το 18ο κύπελλο της ιστορίας του , το 6ο συνεχόμενο και έβαψε πράσινο τον Πύργο τον Λευκό. Μία μάγκικη νίκη και μία επίδειξη δύναμης από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, που δέχθηκε να παίξει τον τελικό του κυπέλλου μέσα στο σπίτι του αντιπάλου και με την κατάκτηση της κούπας απλά απέδειξε, ότι είναι ο παντοκράτορας. Και σε ένα ματς , που πριν την έναρξη του δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα και μπούκαραν με το έτσι θέλω οπαδοί του Αρη σε θέσεις, που έπρεπε να καθίσουν φίλοι του Παναθηναϊκού στα επίσημα. Παρότι με το έτσι θέλω ο Αρης είχε περισσότερους οπαδούς του στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός έκανε πάρτι και στο γήπεδο και στην εξέδρα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με τις φωνές τους έκαναν ΟΑΚΑ το Αλεξάνδρειο και χάρηκαν με την ψυχή τους την κούπα την πρώτη για την φετινή σεζόν και έπονται και άλλες.

Λίγο πιο μακριά ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός έκανε το δικό του πάρτι στην Τρίπολη. Πέντε και λίγα ήταν επί του Αστέρα με το ημίχρονο να κλείνει στο 0-4 και το δεύτερο μέρος να είναι μία τυπική διαδικασία. Ο Ουζουνίδης είχε προετοιμάσει την ομάδα, ότι θα παίξει ένα δύσκολο παιχνίδι και έδωσε εντολή για πίεση και συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό. Ετσι στο 8 το σκορ ήταν 0-2 με δύο πανομοιότυπα γκολ από κάθετες του Μπουμάλ και του Εμποκού και σκόρερς τους Κλωναρίδη και Μπέργκ. Στη συνέχεια το παιχνίδι μετατράπηκε σε αποθέωση επιθετικού ποδοσφαίρου από τον Παναθηναϊκό, που στην Τρίπολη έδειξε, ότι αποκτάει σταθερότητα και ο Ουζουνίδης παίρνει ότι μπορεί από κάθε παίκτη και επαναφέρει σε καλή κατάσταση παίκτες, που υστερούσαν, η είχαν φύγει το καλοκαίρι σαν αποτυχημένοι. Αναφέρομαι στον Κλωναρίδη, που και στην Τρίπολη σκόραρε και ήταν εξαιρετικός και πλέον δίνει άλλη επιθετική δύναμη , αλλά και ταχύτητα στην ομάδα και βοηθάει πολύ τον Μπέργκ. Άλλος παίκτης, που χθες ήταν και πάλι καλός ήταν ο Μπουμάλ.

Ένα γκολ και μία ασίστ και μετά το γκολ πήγε στον Ουζουνίδη, για να τον ευχαριστήσει για την βοήθεια του, όλο αυτό το διάστημα. Και φυσικά κοντά σε αυτούς είναι και ένας Εμποκού, που έχει βρει ρόλο στον Παναθηναϊκό του Ουζουνίδη κάνει …παπάδες και σκοράρει(έβαλε το 0-2) και πασάρει(έδωσε δύο ασίστ) και στημένα εκτελεί εξαιρετικά. Με όλους αυτούς δίπλα του ο Μπέργκ βρίσκει δίχτυα(όπως και χθες) και χαίρεται το παιχνίδι.

Στα τρία τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο η ομάδα έχει βάλει 13 γκολ! Απίστευτη βελτίωση, που έχει εξήγηση, αφού κάποια στιγμή η δουλειά του Ουζουνίδη θα έβγαινε στον αγωνιστικό χώρο και η ένταξη στην ομάδα κάποιων παικτών θα την βοηθούσαν. Πάντα τέτοιες βραδιές σαν την σημερινή να ζούμε στον Παναθηναϊκό……

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.