Γκορμπούνοφ: «Θεωρώ πως δεν είναι πέναλτι»

Γκορμπούνοφ: «Θεωρώ πως δεν είναι πέναλτι»

Νίκος Μαρούδας
Γκορμπούνοφ: «Θεωρώ πως δεν είναι πέναλτι»

bet365

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ, μίλησε μετά το ματς με την Ξάνθη και τη νίκη του Ατρόμητου, τονίζοντας πως θεωρεί ό,τι δεν έχει κάνει πέναλτι στον Γιουνές.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φάση του πέναλτι: «Είναι δύσκολο να πω κάτι. Θέλω να δω την φάση, θεωρώ πως δεν είναι πέναλτι. Είναι δύσκολη φάση, νομίζω πως δεν έκανα πέναλτι. Αν τώρα ο διαιτητής είδε ό,τι έκανα πέναλτι, το δέχομαι. Αφού κερδίσαμε είμαστε όλοι καλά».

Για τη φάση με τον Γιουνές: «Έχασαν την ψυχραιμία μου. Τον είδα να ζητάει πάλι πέναλτι και πήγα πάνω του να τον σηκώσω. Έκανε μια κίνηση με το χέρι να με χτυπήσει και έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα. Δεν θέλω να πω κάτι για την διαιτησία. Υπάρχουν οι παρατηρητές που είναι αυτοί που κρίνουν τους διαιτητές».

Για το τι έχει αλλάξει η έλευση του Σα Πίντο: «Πάντα ο νέος προπονητής κάτι αλλάζει. Δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τον Κορακάκη, απλά τώρα είμαστε πιο οργανωμένοι πίσω. Ξεκινάμε να παίζουμε από την άμυνα και μετά κοιτάμε τι θα γίνει μπροστά. Δεν άλλαξε κάτι, είμαστε οι ίδιοι παίκτες, μόνο ο Μανιάτης έχει έρθει. Δεν έχουμε πετύχει ακόμα κάτι».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Πιστεύουμε στην πρόκριση. Σίγουρα θα γίνει δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε ελπίδες, σίγουρα δεν χάσαμε 3-0, ήρθαμε 0-0, είναι καλό αποτέλεσμα για την ρεβάνς. Θα δούμε τελικά τι θα γίνει».

Για την δύσκολη συνέχεια στο Κύπελλο ακόμα και αν προκριθεί ο Ατρόμητος: «Γνωρίζουμε πως όλες οι μεγάλες ομάδες είναι μέσα. Δεν κοιτάμε τόσο μακριά. Έχουμε την Βέροια πρώτα και μετά θα δούμε το Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό και στο πρωτάθλημα. Είμαστε ακόμα μακριά αλλά θα προσπαθήσουμε».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια. Θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Ο προπονητής μας είπε πως έχουμε ακόμα δέκα τελικούς, θα πάμε να πάρουμε σε όλα τα παιχνίδια τις νίκες και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα