Μάρτινς: «Να σκοράρω ξανά»

Gazzetta team
Μάρτινς: «Να σκοράρω ξανά»

bet365

Ο Πορτογάλος μέσος μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ αλλά και για το γκολ που είχε πετύχει στον πρώτο γύρο.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν από τους πολυτιμότερους του Ολυμπιακού. Εκτός από αυτό είχε σκοράρει κιόλας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Ανδρε Μάρτινς ο οποίος μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι με την «Ενωση»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Γνωρίζαμε πως θα είχαμε λίγο χρόνο για να ξεκουραστούμε και να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό. Όμως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και δεν θα αποτελέσει δικαιολογία το γεγονός αυτό. Είναι κάτι που μας έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν και το έχουμε αντιμετωπίσει. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η ομάδα θα είναι συγκεντρωμένη και έτοιμη για το παιχνίδι της Κυριακής»

Για το αν σκέφτεται την πιθανότητα να σκοράρει ξανά κόντρα στην ΑΕΚ, όπως στο ματς του πρώτου γύρου:
«Ήταν μία πολύ όμορφη στιγμή αυτή που έζησα στον πρώτο γύρο όταν πέτυχα το γκολ. Εύχομαι να μπορέσω να την ζήσω ξανά. Όμως, το πιο σημαντικό ήταν πως κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου, να παίξω καλά και να πάρουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Αυτό θέλω να επαναλάβω. Να βοηθήσω την ομάδα, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη. Αν μπορέσουμε να το συνδυάσουμε με γκολ μου, θα είναι ακόμα καλύτερα. Όμως, το πιο σημαντικό είναι να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα μου για να πάρει τη νίκη».

Για το αν έχει αλλάξει η εικόνα της ΑΕΚ σε σχέση με το παιχνίδι στο Φάληρο:
«
Ανεξάρτητα από τη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε εμάς και την ΑΕΚ, αυτά τα παιχνίδια είναι κάπως ισορροπημένα και σίγουρα θα είναι δύσκολο. Γνωρίζουμε ότι αυτή η ομάδα θα μας δημιουργήσει δυσκολίες, δεν έχει σημασία σε τι κατάσταση βρίσκεται γιατί αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Για μας, το σημαντικό είναι να παίξουμε εμείς καλά, να μπορέσουμε να βάλουμε πολλά γκολ και να μη δεχτούμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Για τις δυσκολίες που περιμένει να συναντήσει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ:
«
Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που θα μας δυσκολέψει. Έχει ένα καλό σύνολο, που θα παίξει δυνατά, γιατί για αυτούς είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και έχουμε δει πως είναι βελτιωμένοι στα τελευταία παιχνίδια. Περιμένουμε μεγάλη πίεση από τον αντίπαλό μας, θα προσπαθήσει να μη μας αφήσει να κάνουμε το παιχνίδι μας και εμείς θα πρέπει να είμαστε περισσότερο από αρκετά καλοί και προετοιμασμένοι για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του αγώνα και να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο για να κερδίσουμε».

Για τη ρεβάνς με την Οσμάνλισπορ και τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού:
«
Σίγουρα έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε εκεί. Πιστεύω ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν θα είναι ο κατάλληλος για να μπορέσουμε να παίξουμε πάρα πολύ καλά, όμως είμαστε ικανοί, έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να μπορέσουμε να βάλουμε ένα γκολ. Δεν το καταφέραμε, όμως πιστεύουμε ότι εκεί θα τα καταφέρουμε, έχουμε δυνατότητες να προκριθούμε»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα